rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Risto i Emma García es reconcilien amb una emotiva abraçada

La presentadora de 'Viva la Vida' accepta la disculpa de Risto Mejide i posa fi a conflictes que poguessin haver-hi en el passat

 

Risto acudeix al plató de 'Viva la Vida' com a convidat | TELECINCO

 

Risto sempre ha estat relacionat amb la seva forma feroç de criticar, però, tot i que manté la seva imatge dura amb ulleres de sol i segueix presentant-se com un rebel sense pèls a la llengua, sembla que els anys han suavitzat al presentador fins a mostrar la seva faceta més humana.

 

Risto es preocupa per solucionar antics conflictes

Tot i continuar sense tenir pèls a la llengua, el presentador es preocupa de resoldre des de fa temps vells desacords amb companys de feina que segueixen sense arreglar. Molt més madur i serè, vam poder presenciar com Risto es reconciliava amb Jesús Vázquez, i ara és el torn que faci les paus amb Emma García.

 

La seva companya de cadena va accedir a parlar en el plató de 'Viva la Vida', on ella és presentadora. Emma García no va dubtar en acceptar la disculpa de Risto, i ambdós van oferir una escena molt emotiva: després de perdonar-se, van abraçar-se tendrament abandonant els conflictes que van haver-hi en el passat.

 

 

Un moment inoblidable

El retrobament d’Emma García i Risto Mejide en directe va ser una escena molt sincera i sentimental, de les que no s'obliden. «Vam coincidir aquest Nadal a les festes de Mediaset i parlant de tot, em vas dir 'perdona si vaig fer-te alguna cosa que et va poder ofendre'», va confessar García mentre Risto escoltava atent.

 

L'emotiva abraçada entre els dos presentadors a 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

«Em va arribar a l’ànima. No m’ho esperava. De veritat, amb aquelles ganes i aquella sinceritat. Em van venir ganes de fer-te una abraçada», va dir la presentadora. Tot seguit va aixecar-se per envoltar Risto amb els seus braços. «No te la vaig fer llavors, doncs te la faig ara».

 

Risto, molt impressionat, va compartir una reflexió amb la seva companya: «Tanta gent barallada, tant conflicte, està bé que es vegi gent reconciliant-se. Un no és menys per demanar perdó».

 

 

Risto Mejide també se sincera amb Jesús Vázquez

Entre els dos presentadors encara es recordava el moment de tensió que van viure quan 'OT' s’emetia a 'Telecinco'. Aprofitant l’aparició de Jesús a 'Chester', els dos van tornar a veure les imatges de la discussió per després comentar-les. «Ets l’única persona que m’ha posat molt nerviós en un plató, aquell dia estava fora de control», comentava Vázquez.

A més a més, va aclarir-se el motiu de l’escandalosa discussió: resulta que Mejide va tenir algun desacord amb Naomí Galera, i Jesús Vázquez la va voler defensar perquè li té molta estima.

 

Risto també va sincerar-se amb el seu company: «Ells (els productors) pensaven que podien condicionar el meu vot. Jo volia carregar-me el programa, odiava el format». D’una manera o una altra, els dos van posar fi a antics conflictes i van emprendre una nova etapa d’amistat.

 

L’estrena del nou programa de Risto a Mediaset

Fa una setmana el presentador va anunciar el seu nou programa 'Todo es mentira' on, juntament amb els seus col·laboradors, anunciaran les notícies en un format informal i divertit.

 

Nou jurat de 'Got Talent España' | FACEBOOK

 

No podem deixar de banda la nova temporada de 'Got Talent' en la qual Risto seguirà formant part del jurat amb les noves companyes Paz Padilla i Eva Isanta. Esperem que hi hagi pau i calma en aquest nou jurat.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris