Risto esclata contra un periodista pel fitxatge del cosí de Malú per C's

El publicista ha acusat Javier Negre d'alimentar les 'fake news' arran la manera com ha titulat la notícia

Todo es mentira
Risto s'enfronta amb un periodista pel polèmic nomenament del cosí de Malú com a cap de llista de C's | Cuatro

Gran moment de tensió el que es va viure ahir al programa 'Todo es mentira', presentat pel publicista català Risto Mejide. L'origen de la polèmica té a veure amb una notícia publicada pel mitjà 'El Mundo' sobre el polèmic nomenament de Damián Macías, parella d'una cosina de Malú, com a cap de llista de C's al municipi de Pozuelo de Alarcón

Mejide va acusar el periodista Javier Negre «d'alimentar les 'fake news'», i la conversa va anar pujant de to fins al punt que, quan el periodista intentava explicar que tot el que havien publicat era cert, Risto va etzibar que ja no tenien més temps i va interrompre la connexió

El fundador de C's a Pozuelo considera el nomenament «un despropòsit»

Així les coses, el directe de Javier Negre transcorria amb tota normalitat, i el periodista feia patent que «sorprèn el fet que hagi estat designat en un municipi on no té arrelament, i on ni tan sols treballa». A més, va mencionar que el mitjà pel qual treballa ja havia destapat que l'any 2015 hi havia consellers de Ciutadans que «suposadament pagaven per ocupar un lloc o altre a la llista».

Todo es mentira
Risto va acusar Negre d'alimentar les 'fake news' | Cuatro

En aquest sentit, Negre va fer patent que el fundador de C's a Pozuelo, Miguel Ángel Berzal, considerava el nomenament «un despropòsit, quelcom inacceptable». I és que, segons Berzal, entre els 230 afiliats del municipi «algun n'hi devia haver de preparat». 

Risto acusa Negre d'alimentar les 'fake news'

És aleshores quan Risto el talla, i l'acusa d'estar alimentant les 'fake news': «Això és confondre a la gent. Tu dones a entendre, en un titular, que l'home ha estat nomenat a dit perquè Malú li ha exigit a Rivera que el posés».

Amb tot, el publicista no es va quedar aquí i, amb un to de veu cada cop més elevat, li va etzibar el següent: «Primer, estàs donant per segur que tenen una relació; segon, estàs assegurant que és un nomenament fet a dit; i tercer, o no t'has llegit els estatuts, o els has ignorat, que és pitjor encara».

Tensa baralla entre Mejide i Negre en directe

Todo es mentira
Risto va interrompre Negre i va tallar la connexió | Cuatro

 

Mentre Risto emetia el seu discurs, Negre intentava donar explicacions sobre cada una de les acusacions del publicista, però el barceloní no estava disposat a donar-li treva. Quan per fi va poder parlar, el periodista va preguntar: «No ha estat un nomenament a  dit? Aleshores, on estan les primàries?».

Mejide, que en aquell moment ja estava perdent la paciència, va exclamar que el partit «té menys de 400 afiliats a Pozuelo, que no calen primàries, que ho fica en els seus estatuts!». Però Negre no estava disposat a deixar-se tòrcer tan fàcilment, i li esclaria a Risto que «jo també m'he llegit els estatuts, i deixen una finestra oberta perquè els afiliats puguin demanar primàries». 

Risto va interrompre Negre i va tallar la connexió 

Malauradament, Risto ja no estava disposat a escoltar-lo, i va soltar, fora de si, que «no em sembla bé aquest titular, ho sento molt, no em sembla que estiguis ajudant a la teva professió, que és la d'explicar la veritat, no la de confondre al personal».

De res va servir que el periodista intentés defensar la seva versió, segons la qual la notícia era totalment objectiva. Immediatament després, Risto va respondre que «ho deixa de ser quan fiques aquest titular tan tendenciós», i a continuació va dir que ja no hi ha temps de res més i va procedir a tallar la connexió.

 


Comentaris

envia el comentari