Risto Mejide i Isabel García discuteixen en directe

El presentador català de 'Todo es Mentira' va mantenir una forta discussió amb l'expolítica condemnada pel Cas Malaia
Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
Risto Mejide es va mostrar molt molest per l'atac | Cuatro

El programa de Risto Mejide 'Todo es Mentira' ha viscut un moment força intens amb Isabel García Marcos, la que fos assot de Jesús Gil en l'època que aquest va ser l'alcalde de Marbella des de les files del PSOE. El motiu de l'entrevista entre els dos ha estat l'estrena del documental d'HBO, 'Pioner', on es parla de la vida de l'exalcalde de Marbella.

 

Risto Mejide qüestiona a Isabel García Marcos

L'expolítica ha explotat contra el presentador català amb un tremend empipament pel fet de no posar-se d'acord amb ell sobre els anys que va ser condemnada pel Cas Malaia. García Marcos deia que van ser dos anys i mig, mentre que Risto deia que tres.

 

Isabel García Marcos es molesta amb el presentador 

Tots dos han viscut un moment tens, quan l'expolítica ha insistit a Risto que no l'interrompés més, mentre que Risto, que mai es calla, ha continuat, afegint: «Sóc Risto Mejide i haig d'interrompre-la per un tema de temps, que sinó s'allarga moltíssim. Disculpi'm». La resposta del català va encendre més la flama i tots dos van elevar el volum de veu. García Marcos, molesta per l'actitud del presentador, va reconèixer sentir-se atacada i indefensa durant la conversa, motiu pel qual va decidir abandonar el programa.

 

'Todo es Mentira' recorda l'època de Jesús Gil

Mejide ja porta diversos dies conversant amb els personatges que van viure de prop l'època d'auge i caiguda de Gil a Marbella amb motiu de l'emissió aquest documental que retrata com va ser el 'gilismo' a la ciutat malaguenya.

 

Risto Mejide amb els seus col·laboradors de 'Todo es mentira'
Risto Mejide amb els seus col·laboradors de 'Todo es mentira' | CUATRO

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari