IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Risto i Jorge Javier, denunciats per la mateixa persona

La denúncia té relació amb el cas 'Merlos Place'

Imatge de Jorge Javier Vázquez i Risto Mejide
Javier Negre ha anunciat que posarà una denúncia als programes dels dos presentadors | España Diario

Aquests dies si hi ha una notícia del cor que ha corregut com la pólvora tant pels mitjans de comunicació com per les xarxes socials ha estat la manera tan surrealista en la qual es va desvetllar la suposada infidelitat del periodista Alfonso Merlos a l'ex 'gran germana' Marta López. I és que aquesta es va destapar quan, mentre concedia una   entrevista online al programa de Javier Negre, darrere d'ell passava una dona en roba interior, que no era altra que Alexia Rivas.

[Predef] cor-i-famosos-grup-facebook-589 [/ Predef]

Els protagonistes implicats en aquesta història, que ha estat batejada com 'Merlos Place' en al·lusió a la sèrie de televisió 'Melrose Place', no han dubtat a deixar-se veure en televisió en diferents programes. I un dels més beneficiats ha estat el periodista d''El Mundo' , el citat Javier Negre. I és que se li ha donat popularitat a un espai que té al seu canal de Youtube, 'Estat d'alarma', on no dubta en atacar durament el govern i per això entrevista a figures conegudes de 'dretes' com Josema Yuste o Quique Sant Francisco.

Sembla, però, que no està d'acord amb el tractament que se li ha donat per part de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' o de Risto Mejide a 'Tot és mentida'. Aquests han estat implacables amb les seves paraules i no han dubtat fins i tot a deixar entreveure que el citat periodista està 'jugant' amb aquesta història i traient-li partit.

Les mesures legals de Negre

Precisament per aquest motiu, Negre ha optat per utilitzar el seu perfil a Twitter per donar a conèixer que denunciarà els dos citats programes de Mediaset. Ho ha fet amb aquest missatge:

Aquest missatge ràpidament ha estat respost per multitud d'internautes. Així, mentre els seus fans el feliciten per haver pres aquesta decisió, hi ha qui li han donat a conèixer que aquesta mesura legal que vol prendre no és viable i se l'han deixat clar amb missatges com aquests: «No gastis diners en advocat. No veus que aquestes imatges no són teves? Són de Youtube. Les cedeixes quan et dónes d'alta i vas acceptar» o «No hi ha delicte sempre que es posi la font i d'on s'ha tret. Tu segueix amb la teva campanya publicitària i la teva pel·lícula de vaquers».

Caldrà esperar que decideixen fer Vázquez i Mejide davant la mesura anunciada per Javier Negre. No obstant això, cal saber que no són els únics presentadors de la cadena que li han hagut de parar els peus pels seus comentaris absurds. Així, Sonsoles Ónega, que està al capdavant de 'Ya es mediodía', on ell treballa, no va dubtar a frenar-lo en la seva última aparició.

El que va succeir va ser que ell va manifestar que 'Merlos Place' era una cosa que li venia molt bé al govern espanyol perquè «mentre ens dediquem a parlar d'això segueixen morint molts espanyols per coronavirus». Aquestes paraules van enfadar enormement a la presentadora que visiblement enutjada li va deixar anar: «Tu saps que no s'utilitza aquesta història com a cortina de fum del govern, que s'utilitzi per tapar morts ... No t'ho permeto».


Comentaris

envia el comentari