YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Risto Mejide anuncia que es presentarà a les eleccions amb un nou partit polític

De moment només durarà una legislatura i té com a objectiu «canviar les regles del joc»

Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
Risto Mejide va fer l'anunci del seu partit | Cuatro

El català Risto Mejide es presenta a les eleccions de novembre amb un nou partit: PNLH (sigles de 'Peor No Lo Haremos') El publicista i presentador del programa 'Todo es mentira' de Cuatro, ja va avisar fa uns dies que, si es tornaven a convocar eleccions, no dubtaria en crear el seu partit.

Així doncs, després de l'anunci electoral i del seu cabreig amb la classe política del país, Mejide ha fet l'anunci de la confirmació de la seva promesa. «Avui més que mai, els nostres polítics han sabut el que millor saben fer: decebre'ns. Aquest programa no pot parlar ni de lluny en nom de tots els espanyols. El que sí que podem i devem, és denunciar el que hem sentit avui», explicava el presentador.

«La gent està farta de la política»

En aquest sentit, va seguir dient que: «La gent està farta de la política, estan farts que li prenguin el pèl. Que l'enganyin, que li diguin que volen pactar quan tots sabem que no és veritat. El que busquen és que els hi donem més vots per a no haver de pactar. La gent està farta que li diguin que no volen cadires quan veiem que vendrien a qui fos per a ficar els seus culs en un Consell de Ministres».

Fruit de la seva indignació, Mejide també va voler respondre a les paraules de Pedro Sánchez i va enviar-li un clar i contundent missatge: «Ens va venir a dir que no havíem votat bé. Que havíem de dir més clar el que volíem, com si no ho haguéssim dit ja, a les urnes, fa escassos mesos. Si vol que siguem més clars, doncs ho serem». D'aquesta manera, el publicista ha confirmat la consolidació del partit PNLH (sigles de 'Peor No Lo Haremos'), que de moment només durarà una legislatura i que té com a objectiu «canviar les regles del joc». 

Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
El programa 'Todo es mentira', de Risto Mejide, va comentar la nova convocatòria electoral | Cuatro

 

Les premisses del nou partit

El partit també renunciarà a qualsevol mena de sou i té la premissa de millorar el país després dels problemes que hi ha a Espanya amb la classe política. Entre alguns dels punts que contempla el seu programa és el de la separació efectiva de poders, la suspensió de sou a totes les senyories mentre no siguin capaces de crear un govern, que tots els condemnats per corrupció hagin de tornar els diners i acabar amb els sous vitalici d'alguns polítics. Finalment, Mejide ha convidat als espectadors del programa a seguir elaborant les propostes que conformaran les bases del nou PNLH.

També et poden interessar...


Comentaris
AZIZ
Podría funcionar parece tomar ls ideas después de pensarselas

envia el comentari