Risto Mejide carrega contra una decisió de Mediaset

Risto Mejide ha criticat a la seva cadena per com ha gestionat el cas de boicot relacionat amb el presumpte abús sexual de 'Gran Hermano'

Imatge d'arxiu de Risto MejideRisto Mejide esclata contra Mediaset | GTRES

Risto Mejide es caracteritza per no casar-se amb ningú, inclús publicant o opinant sobre notícies que afecten directament al grup audiovisual pel qual treballa. Ja ho ha fet en anteriors ocasions traient draps bruts sobre tertulians i col·laboradors de la seva mateixa cadena i ara eleva la crítica un esglaó més amunt.

Dies enrere, Marta Flich, presentadora suplent de Risto a 'Todo es mentira' ja va posar sobre la taula el boicot que s'estava fent a Mediaset per tot el cas relacionat al presumpte abús sexual que es va produir l'any 2017 a la casa de 'Gran Hermano'. Però ara ha estat Mejide qui ha parlat i ha deixat anar crítiques per a tothom.

Renya a Mediaset, però també recrimina a Atresmedia

Risto ha volgut treure els colors a Atresmedia per haver utilitzat aquest fet tan desagradable per a carregar-se el programa de major èxit de la competència i de la mateixa manera, també s'ha mostrat contrari de la demagògia de les marques que han deixat d'anunciar-se. El que més ha sobtat és que també ha volgut renyar a Mediaset dient clarament que qui calla atorga, dient que van gestionar molt malament la situació, però afegint que creu que no va haver-hi una mala intenció.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari