Risto Mejide ataca Fernando Simón i el govern de Sánchez

El presentador de 'Todo es mentira' no entén per què s'oculta la identitat dels experts

Risto Mejide ha criticat durament Fernando Simón a 'Todo es mentira' | Catalunya Diari

Risto Mejide no deixa de patir disgustos amb el govern des que ha començat la crisi sanitària del coronavirus a Espanya. Al polèmic presentador de 'Todo es mentida' no li acaba de convèncer la gestió que està fent l'Executiu i cada tarda llança diverses crítiques cap a algun membre del govern de Pedro Sánchez.

Mejide ha tornat a ser crític amb els governants espanyols. En aquesta ocasió, el publicista ha posat el focus d'atenció en un assumpte espinós, com és el d'ocultar la identitat dels experts que decideixen les fases del desconfinament. Sobre aquest tema va parlar el passat divendres, 8 de maig, Fernando Simón, director del Centre Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, i va explicar que eviten donar els noms per «evitar pressions».

«Heu escoltat bé el que ha dit Fernando Simón? Ho heu sentit bé? Una anàlisi d'aquest speech no se sosté», va començar parlant el presentador amb un to molt seriós.

«Dir que algú pel fet d'ocupar una funció, que serà pública, rebrà pressions que li impediran treballar en llibertat, què vol dir? Què tots els que tenim aquí no treballen en llibertat?», va prosseguir Risto amb el seu àcid discurs contra Pedro Sánchez.

«Què no som grandets tots?»

Mejide, que aquest 7 de maig parlava d'una «infantilització» amb els missatges que comunica el govern, va continuar per la mateixa línia: «Ens tornen a tractar com a menors o és que han contractat a menors i, per tant, cal respectar la seva intimitat?», continuava Risto. «Que és això? Què no som grandets tots? És que jo al·lucino», va sentenciar el presentador.


Comentaris

envia el comentari