Risto Mejide carrega contra els seus companys de Mediaset

El presentador de 'Todo es mentira' ha tirat en cara als seus companys de cadena la seva falta de suport
Risto Mejide, molt enfadat per l'escasa repercusió del seu 'Informe TEM: Las cloacas del Estado'
Risto Mejide, molt enfadat per l'escassa repercussió del seu 'Informe TEM: Las cloacas del Estado' | CUATRO

Risto Mejide està indignat. Després de l’emissió del seu programa ‘Informe TEM: Las cloacas del periodismo’ que va ser emès diumenge a la nit, el presentador considera que els seus companys de Mediaset no li han fet costat ni li han proporcionat l'atenció merescuda al programa.

 

Aquest passat dilluns, Risto arrencava el programa visiblement enfadat, després que periodistes com Eduardo Inda o Alfonso Rojo s’hagin girat contra ell en aparèixer en el citat informe on es revelaven pràctiques brutes del sector periodístic i d’alguns periodistes en concret. A causa d’això, periodistes com Eduardo Inda, propietari d’OKdiario, han decidit prendre represàlies i llençar notícies falses contra el presentador: «Avui OKDiario ha tret que jo havia contractat un detectiu per donar-li l’hòstia definitiva a Inda», explicava Mejide.

 

Risto Mejide amb els seus col·laboradors de 'Todo es mentira'
Risto Mejide amb els seus col·laboradors de 'Todo es mentira' | CUATRO

 

El mitjà en qüestió hauria intentat parar-li una trampa a Risto però com que no li va sortir bé l’estratagema, haurien agafat unes gravacions manipulant-les a grans trets mentre el programa de Risto es limitava a desmuntar la farsa. En aquest sentit, el presentador enviava un missatge als seus companys de Mediaset: «Em sembla una vergonya que 48 hores després de l’informe TEM, després de ser assetjat per companys d’Eduardo Inda, d’haver estat insultat per Alfonso Rojo, i que se m’hagi difamat d’aquesta manera, ni una sola veu de Mediaset, ni una, ens hagi mostrat el mínim suport. Estem sols en això. Això va per tots», va exclamar Risto visiblement molest.

 

La cosa no va quedar aquí, perquè quan va connectar amb la seva companya Carme Chaparro per donar-li pas al seu programa, li va deixar anar una bona indirecta. En avançar la presentadora els continguts dels quals parlarien a continuació en el seu programa, Risto Mejide es va acomiadar d’ella amb un bon retret:«Vaja, i jo que tenia l’esperança que parléssiu de l’informe TEM».

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari