Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira

Risto Mejide torna a carregar contra Paz Padilla: «No parlo sobre ella»

Risto Mejide ha tancat la polèmica sobre qui va ser la seva companya a 'Got Talent'

La setena temporada de 'Got Talent' ja ha donat el tret de sortida amb la notable absència de Paz Padilla. És més, els rumors sobre la seva mala relació amb diversos companys, entre els quals es troba Risto Mejide, han causat un gran enrenou.

Això, sumat al fet que la presentadora es convertia en precursora de la biodescodificació. De fet, Mejide no dubtava a carregar contra ella en el seu programa, 'Todo es verdad'.

I després de la polèmica generada al voltant de l'acomiadament de la gaditana, el marit de Laura Escanes s'ha negat a fer més declaracions al respecte. «Et contesti el que et contesti et donaré un titular i com no parlo dels excompanys de treball, no ho faré amb Paz Padilla», assenyalava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Estem presentant una cosa que és increïble, que és una edició nova de 'Got Talent'», afegia sense voler entrar al drap. Així mateix, el català reconeixia que en aquesta nova temporada hi ha hagut moments en què ho ha passat malament.

«Hi ha un moment en què ho passo molt malament. A mi 'Got Talent' m'imposa límits als quals vaig pensar que no arribaria, té aquest poder», confessa.

«Quan creus que ho has vist tot, hi ha una actuació en què la meva simptomatologia és que em suen les mans. Quan em suen és que alguna cosa molt forta està passant», ha explicat.

D'altra banda, el director de Producció de Continguts de 'Mediaset España' ha estat molt directe a l'hora de parlar sobre l'acomiadament de Paz Padilla: «Sempre la trobarem a faltar».

«Tenir tres jurats és una cosa habitual. Ens permet jugar d'una altra manera. Sabem els avantatges i inconvenients de fer-ho quatre o tres jutges», ha afegit.

«No és una qüestió de persones, és una qüestió d'encaix en un moment donat i de calendaris que res tenen a veure amb el personal». D'aquesta manera pretén desfer-se d'especulacions. «Paz és una persona que no passa desapercebuda, sinó que sempre aporta al programa en què estigui».

La polèmica de Paz Padilla i la biodescodificació

Fa uns mesos, Risto Mejide deixava en evidència a la qual fos la seva companya després d'una entrevista bastant polèmica a 'Cuarto Milenio' en la qual li van ploure les crítiques. I és que Padilla s'atrevia a recomanar la biodescodificació a tothom després de reconèixer que al seu marit «li va emmalaltir l'estrès».

«La meva amiga és biodescodificadora, una cosa meravellosa que aconsello a tothom. Són persones que estudien les emocions perquè l'emoció és una cosa que no sabem controlar ni entendre», explicava l'humorista.

«Tampoc gestionar-la. Entenem molt bé l'odi, la ràbia, l'enveja, però les emocions com la tristesa o l'amor no», relatava. A 'Todo es verdad' van oferir parts d'aquesta conversa que la presentadora de 'Sálvame' va mantenir en línia amb la seva amiga Verónica Cantero.

I és que arribava a dir coses com que la diabetis es produeix quan «dins d'una casa hi ha divisions clares» o que els gasos són «emocions pestilents atrapades en el temps».

Un tema que generava tal controvèrsia, que a Paz no li quedava una altra opció que disculpar-se. «De veritat, vull demanar disculpes perquè crec que no em vaig explicar bé o se m'ha malentès», reconeixia poc després.

«Quan jo parlo i recomano la biodescodificació em refereixo a les emocions. A com interpretar i ajudar a entendre les emocions i sobretot el que a mi m'ha ajudat que és la meditació», s'excusava.

«Jo estic totalment en contra d'aquesta pseudociència i, per favor, no abandoneu mai aquests tractaments de quimioteràpia o radioteràpia», demanava als seus seguidors.

No obstant això, Risto no acabava de confiar en les seves paraules. «Ella rectifica o creu que rectifica, perquè aquí estarem al costat de la ciència, sigui qui sigui el que es posi a l'altre costat».

«Sigui una presentadora d'aquesta casa o un amic d'algú d'aquesta taula, tant me fa. Estem del costat de la ciència. És la nostra responsabilitat», insistia el presentador de 'Todo es mentira'.