TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Risto Mejide celebra l'èxit del cantant Pablo López

Durant l'edició d'OT del 2008 no va considerar que l'artista mereixés guanyar
Risto Mejide destaca la carrera de Pablo López | Cedida

 

L’era digital i les hemeroteques faciliten que qualsevol fan televisiu tingui fàcil accés a frases i moments del passat. Aquesta situació li ha passat factura a Risto Mejide, a qui li han recordat les crítiques que va etzibar, el 2008, al cantant Pablo López, durant l’edició d’aquell moment del programa ‘Operación Triunfo’, on el publicista feia de jurat i era considerat el més crític de l’equip.

Set anys després i vivint una realitat molt diferent, dirigint ‘Chester’ des de Cuatro, l’usuari Mer de Twitter ha preguntat a Risto sobre la seva opinió per l’artista, apel·lant al record que li va girar l’esquena durant la final del concurs. «Visc amb la necessitat de saber què opina Risto d’aquest tros de barbaritat musical ‘El patio’ de Pablo López», preguntava en el missatge.

 

El presentador, molt actiu en la xarxa social, no va dubtar en respondre que la resposta era «molt fàcil. Mai m’he alegrat tant d’haver-me equivocat. Sempre em rendiré al talent. I Pablo López l’ha demostrat. Immens», afirmava. Cal recordar que, durant la final de la mencionada edició Risto Mejide no va dubtar que premiar a Virginia Maestro, guanyadora del concurs, per davant de Pablo López.

 

L'error més dolç

«Avui sóc molt fan del Pablo. Va saber rescabalar-se d'un programa televisiu que no és fàcil, i així i tot fer prevaler el seu art. Tant de bo segueixi regalant-nos temes com aquest. Per molts anys», afegia Risto, en una altra publicació, argumentant els motius pels quals s'alegrava que el jove artista aconseguís el seu somni de petit.

 

El publicista no en va tenir prou, pel que va realitzar un tercer missatge, en el que contextualitzava, una mica més, la seva opinió: «També he de dir que el que ha demostrat ho ha fet després i molt a pesar del que va fer a 'OT'. Tant de bo m'haguera equivocat de la mateixa manera amb tots els altres. El país estaria ple de bona música», va sentenciar.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris