Risto Mejide compara Isabel Pantoja amb una concursant de 'Got Talent'

El marit de Laura Escanes va aprofitar l'actuació de Nazareth per enviar un 'zasca' a la famosa cantant

Risto Mejide
Risto Mejide va fer saltar la polèmica amb el seu comentari com a jurat | TELECINCO

Si hi ha una cosa que caracteritza a Risto Mejide és la seva sinceritat. Darrere les seves ulleres s'amaga un home televisiu que diu les coses com les pensa o, almenys, com ell pensa que més venen. Des que va començar fa ja molts anys com a jurat del famós programa 'Operación Triunfo', han estat molts els programes de televisió que han comptat amb ell per a formar part del jurat.

En aquesta ocasió, la parella de la model catalana Laura Escanes ha tornat a ser una de les cares del jurat de 'Got Talent' que, precisament, el passat dilluns va viure la seva final. Mejide va aprofitar l'actuació d'una de les finalistes del programa, Nazareth, per enviar un punxenc missatge a Isabel Pantoja. 

Una cantant de música espanyola amb moltes possibilitats, segons Risto

Nazareth és una cantant de copla que va deixar tot el públic i el jurat bocabadats pel seu talent i la seva capacitat de transmetre amb la seva veu i expressivitat. Alguns membres del jurat com Edurne o Paz Padilla van sentir tant la forma de cantar de la noia que, fins i tot, van trencar en llàgrimes d'emoció. En aquest sentit, Edurne va confessar que estaria molt feliç si Nazareth guanyés el programa i, Padilla, va lloar la capacitat de transmetre cada vegada més en les seves actuacions.

En aquest cas, de fet, la jove cantant va cantar una cançó dedicada a la seva mare i va baixar de l'escenari per a cantar-li a ella directament. Sens dubte, va ser un dels moments més emocionants de la nit. Però si hi va haver una valoració del jurat que va arribar com un bon cop a la taula va ser la de Mejide. «L'oportunitat que tens ara és molt més que aquest programa. Pensa que la Pantoja està a Hondures», va dir Mejide. 

La cantant Nazareth
Nazareth va transmetre com mai amb la seva actuació | TELECINCO

 

La Pantoja segueix la seva aventura a 'Supervivientes'

Amb aquest bon 'zasca', Mejide va deixar palès que una de les cantants de copla més conegudes i importants del país ha hagut de participar a 'Supervivientes' per tal de superar les necessitats econòmiques que travessa la seva família en aquests moments.

De fet, va ser la mateixa Pantoja la que va voler deixar clar en el seu vídeo de comiat abans de viatjar a l'illa que, després d'aquesta aventura, si Déu ho permetia, seguiria amb la seva professió com a cantant. Mentrestant, la Pantoja segueix la seva participació en una de les edicions més esperades del programa aventurer de Telecinco.

Nazareth a 'Got Talent'
La cantant va dirigir-se directament a la seva mare | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari