Risto Mejide informa en directe sobre la mort d'un dels seus millors amics

El presentador ho ha comunicat en el seu nou programa, 'Conversaciones en la Fase Zero'

Risto Mejide a l'estrena de 'Conversacione en la Fase Zero', el 6 de maig del 2020 a Cuatro
Risto Mejide informa en directe sobre la mort d'un dels seus millors amics | Cuatro

Una dura pèrdua va fer la guitza a l'estrena del nou programa de Risto Mejide, 'Conversaciones en la Fase Zero', que s'estrenava aquest mateix dimecres, 6 de maig, a Cuatro. El presentador comptava amb la participació de María Teresa Campos i Andrés Iniesta per aquest primer programa, però el destí va fer que hagués d'encetar aquesta nova etapa amb una mala notícia. 

Risto va aparèixer en pantalla visiblement afectat per explicar als espectadors que «havia perdut un amic, una de les persones que el va ajudar molt personalment i professionalment». El presentador va continuar dient que «no s'havia adonat de com el trobava a faltar fins que se n'ha anat». 

Va continuar el seu comunicat explicant que feia temps que no parlava amb aquest gran amic, però com sempre passa amb les grans amistats, quan ho feien, «és com si no hagués passat el temps». «Hi havia mesos que no parlàvem, però cada vegada que ens vèiem era com si haguéssim parlat el dia anterior», va dir el comunicador. 

Programa d'entrevistes centrat en el coronavirus

Després d'aquesta emotiva introducció al seu programa, el presentador va continuar amb el seu flamant nou programa fent entrevistes a esportistes com Andrés Iniesta i Ricky Rubio, i també a la periodista María Teresa Campos o a Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid. 

Amb tots ells, Risto va parlar sobre com estan vivint la pandèmia de coronavirus que ens està afectant, sobre el confinament i sobre la por que provoca la malaltia, i més que la malaltia, el futur incert que queda al davant. 


Comentaris

envia el comentari