Risto Mejide presentarà un 'late night' a Cuatro

Serà un nou programa on barrejarà l'anàlisi de l'actualitat amb humor amb les entrevistes a personatges coneguts

Risto Mejide serà el nou presentador d'un 'late night' a Cuatro
Risto Mejide serà el nou presentador d'un 'late night' a Cuatro | Cedida

Risto Mejide té un projecte professional dins de Mediaset. El grup televisiu ha decidit que el presentador i publicista català encapçali un nou ‘late night’ diari a Cuatro. Segons ha avançat el portal ‘YOTELE’, aquesta és una de les apostes principals per a la graella d’aquesta cadena per l’any 2019.

El nou programa de Mejide, que encara no té nom, barrejarà l’anàlisi de l’actualitat del dia amb un toc d’humor amb entrevistes a personatges coneguts. D’aquesta manera es produirà el retorn a la televisió en obert d’un format que va destacar a Telecinco amb espais com ‘Esta noche cruzamos el Mississippi’ o ‘Crónicas Marcianas’.  Actualment, només Andreu Buenafuente amb  'Late motiv' a #0 fa un espai similar.

Compatibilitzarà el programa amb el ‘Chester’

Aquest ‘show’ nocturn estarà produït per Minoría Absoluta, en col·laboració amb La Fábrica de la Tele. La intenció de Mediaset és que el presentador pugui compatibilitzar aquest programa amb el seu altre programa d’entrevistes ‘Chester’. És més, en els pròxims dies començarà a gravar nous episodis d’aquest format per on han passat personatges com Albert Rivera o Andrés Iniesta.

Mejide afronta una nova etapa en la seva, ja extensa, carrera professional a la televisió. Es va donar a conèixer com a jurat d’’OT’ O ‘Tu sí que Vales’, va iniciar la seva aventura com a presentador el 2014, amb la primera temporada de «Viajando con Chester». Després d’un breu pas per Antena 3 amb un programa similar, va tornar a Mediaset on ha participat en èxits i fracassos com ‘Got talent España’, «All you need is love’ o ‘Factor X’.    

Risto Mejide i Laura Escanes es gasten 9.000 euros en mobles

Si per una cosa és conegut Risto Mejide, és per viure una història d’amor eterna amb la seva esposa Laura Escanes. Una de les notícies del passat estiu es va produir quan la parella va decidir ensenyar la seva espectacular casa de Barcelona. Van compartir un vídeo a Youtube on detallaven els 8.730 euros que els havia costat la decoració i mobiliari del seu menjador i el seu dormitori.


Comentaris

envia el comentari