Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

El català Risto Mejide, dels nervis en sentir la notícia del nou embaràs

La dona de Risto Mejide, Laura Escanes, ha aclarit el tema amb els seus seguidors

Laura Escanes s'ha vist, novament, en la situació incòmoda d'haver de respondre a tots aquells que diuen que està embarassada del seu segon fill. Ja són moltes les vegades que a la influencer ha hagut de donar explicacions. I és que els seus seguidors estan atents a qualsevol petit detall.

«Barriga d'embarassada», «estàs embarassada?» i «enhorabona pel teu embaràs», són alguns dels comentaris que li han arribat.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide són molt feliços junts | Instagram: @lauraescanes

I davant de tots aquests missatges, la dona de Risto Mejide acabava explotant. «Ja s'ha convertit en alguna cosa a què m'he acostumat a contestar», deia fa poc.

«Això, senyors i senyores, és una panxa normal en un dia normal amb més o menys inflor», explicava sobre el seu aspecte.

«Per coses així entenc que moltes companyes (i jo mateixa), ens pensem abans què coses pujar a les xarxes i què no... Si la mínima que se'm veu en una postura més relaxada ja m'han embarassat», es lamentava.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma | Europa Press

La influencer explica que no s'ho pren malament, ja que és normal que els seus fans tinguin curiositat, però es cansa de donar explicacions tota l'estona.

«Sé que no ho feu amb mala intenció i no m'ho prenc malament que sempre em pregunteu si estic o no embarassada de nou», deia. «Ja s'ha convertit en alguna cosa a què m'he acostumat a contestar».

«No patiu, que si tornés a estar embarassada en algun moment, ho sabreu per mi», els prometia.

Tot i això, just quan pensava que ja havia tancat el tema, novament els seus followers han tornat a preguntar-li el mateix.

▶️ Jesulín desvela por error el sexo del bebé y revienta la exclusiva

Laura Escaces fa front als nous rumors d'embaràs

«Em posaré una mica intensa per contestar aquesta pregunta. Tinc moltes preguntes sobre això cada vegada que faig un «preguntes i respostes». Crec que no som conscients del mal que pot fer preguntar això», deia força molesta.

«En el meu cas no em fa mal, però, i si estigués intentant-ho i no pogués? I si hagués tingut un avortament? No sabem la història dels altres i és una pregunta superíntima», explicava.

«Igual que quan veiem una parella i ja preguntem que quan aniran a buscar els fills. Doncs potser no volen i l'únic que fem quan preguntem això és ficar una pressió innecessària».

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide no tenen planejat tenir un altre fill | Instagram

La Laura és conscient que és un personatge públic i que per això la seva vida genera interès. Fet que, lamentablement, encara li costa fer front. Així, aprofitava per negar els rumors del seu embaràs i deixar molt clar que no entra als seus plans tornar a convertir-se en mare, almenys de moment.

«Dit això: no està en els meus plans ara mateix, la veritat. No sé què passarà en un futur, però per ara vull i em ve de gust gaudir de Roma i gaudir de mi».

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes està completament centrada en la seva filla Roma | Instagram: lauraescanes

«Professionalment m'apassionen tots els projectes que tinc en el futur i no tinc pensat tenir un altre fill. Soc molt feliç amb Romita», sentenciava.

No és la primera vegada que la Laura comparteix alguna situació incòmoda a què li ha tocat fer front. Per exemple, fa uns mesos es trobava al tren amb una senyora molt poc respectuosa.

«Per coses així sí que agrairia ser anònima i fer vida totalment normal. Però és el que hi ha. No passa res», deia en aquell moment la influencer.