Risto Mejide revela al 'Chester' que el van acomiadar d''OT' per telèfon

El publicista estava entrevistant a Itziar Castro, quan va voler compartir amb ella com va ser acomiadat del programa

Risto Mejide amb Itziar Castro durant l'entrevista a 'Chester'
Risto Mejide amb Itziar Castro durant l'entrevista a 'Chester' | CUATRO

Risto Mejide es va fer famós a televisió com a membre del jurat del concurs ‘Operación Triunfo’, del qual va formar part entre els anys 2006 i 2009. La seva figura en el programa va destacar per les múltiples polèmiques que va protagonitzar, convertint-se en el membre del jurat més temut pels concursants. Els enfrontaments entre ell i els ‘triunfitos’ eren constants, a causa de les seves crítiques àcides i desmesurades, i del seu llenguatge barroer, que el va dur inclús a enemistar-se amb el presentador del programa, Jesús Vázquez, i amb Noemí Galera, que llavors era membre del jurat.

Algunes edicions després, va ser acomiadat i no se’l va tornar a veure mai més a ‘OT’, tot i que fins ara no havien transcendit els detalls de la seva marxa del programa. Ell mateix s’ha encarregat d’explicar com va succeir tot, i ho ha fet aprofitant el programa ‘Chester’ on es trobava entrevistant a Itziar Castro.

Itziar Castro també va ser acomiadada d''OT'

Itziar Castro va ser professora d’interpretació de l’acadèmia en l’última edició d’OT’, de la que va acabar sent acomiadada pel programa per ‘falta de resultats’, o tal com ho va explicar la productora en un comunicat: «per no poder treure més dels alumnes». Risto Mejide i Itziar Castro, per tant, tenen en comú el fet d’haver estat acomiadats per ‘OT’, i han volgut compartir com van viure aquesta situació.

Itziar Castro, professora d'interpretació d''OT', va ser acomiadada i substituïda pels 'Javis'
Itziar Castro, professora d'interpretació d''OT', va ser acomiadada i substituïda pels 'Javis' | CUATRO

 

Durant l’entrevista, Itziar Castro reconeixia que era difícil superar l’estela que havien deixat els Javis, que havien treballat a l’edició anterior com a professors d’interpretació, però que ella ho va fer el millor que va poder, i que avui dia encara no sap en què es va equivocar. També ha desvelat que els que la van acomiadar eren unes persones de la productora de Gestmusic que no eren les que havien confiat en ella quan va ser contractada, i que ella esperava que qui li comuniqués la notícia fos Noemí Galera i Tinet Rubira, que són qui van confiar en ella en un principi.

Per la seva banda, Risto explicava com se li va comunicar a ell l’acomiadament. El mateix dia de la gala, quan s’estava preparant per assistir-hi va rebre una trucada telefònica per part de la productora: «M’estava preparant per anar a la gala quan em van trucar i em van donar la notícia». De la mateixa manera, ha comentat que com en el cas d’Itziar, la trucada venia per part d’una persona que no havia tingut res a veure amb la seva contractació. Tot i això, Risto ha volgut aclarir que la direcció ha canviat molt des de llavors: «Jo sóc amic de Tinet, per això em va sorprendre el teu acomiadament. Em van semblar les formes velles no les noves».


Comentaris

envia el comentari