Risto Mejide revela el secret millor guardat de les seves ulleres de sol

El publicista va criticar l'actuació d'una cantant a 'Got Talent' i va aprofitar l'ocasió per explicar perquè ell sempre porta aquest icònic complement

Risto Mejide al programa 'Got Talent'
Risto Mejide al programa 'Got Talent' | TELECINCO

Risto Mejide és conegut per tots pel seu to crític que sempre l’acompanya i també per un complement imprescindible de la seva imatge, del qual poques vegades ha prescindit: les ulleres de sol. Amb elles es va donar a conèixer com a jurat a ‘Operación triunfo’, i amb elles s’ha seguit mostrant en tots els programes en què ha aparegut, traient-se-les en comptades ocasions, i canviant-se-les per unes de veure només en el programa d’entrevistes que va dirigir a Antena 3, ‘El Rincón de pensar’.

El curiós motiu pel qual no se les treu mai

Aquest complement ha esdevingut protagonista però, en el darrer episodi de ‘Got Talent’, en què Risto va explicar per fi, el motiu pel qual sempre duia posades les ulleres de sol, arran de l’actuació d’una concursant a la qual va criticar per haver mantingut els ulls tancats durant tota la seva actuació.

 

Risto va criticar l'actuació d'una concursant
Risto va criticar l'actuació d'una concursant | TELECINCO

«Els ulls expressen també moltes coses. És la porta per on entren les emocions», va recriminar el publicista a l'artista per a explicar per què utilitza sempre ulleres de sol «perquè sinó, la gent, veient els meus ulls preciosos, s'enamoraria de mi», va etzibar-li amb to d’humor mentre el públic i els seus companys se’n reien d’ell.

 

Dani Martínez no va poder aguantar-se davant aquesta afirmació i va contestar-li: «El senyor de les ulleres obscures li ha dit que la mirada és el que transmet. És que és terrible», va dir-li en to jocós. Paz Padilla però, no se’n refiava del motiu real pel qual el publicista estaria amagant els seus ulls i va realitzar la seva pròpia hipòtesi al respecte: «Jo crec que tens els ulls molt enganxats o tens un ull mirant cap a l’altra banda».

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari