Risto Mejide salva la seva empresa de publicitat

El publicista ha evitat la fallida de l’empresa revertint la situació de pèrdues, i 'After Share SL' ja no està en números vermells

Risto Mejide i Marc Ros van poder revertir la situació d' After Shar SL
Risto Mejide i Marc Ros van poder revertir la situació d''After Shar SL' | CUATRO

Sembla que Risto Mejide viu un dels seus millors moments als platós de televisió. En l’actualitat, té dos programes en emissióal canal Cuatro: ‘Chester’, en el qual ja acumula vuit temporades entrevistant a personatges públics, i ‘Todo es mentira’, un programa d’actualitat i humor que s’emet cada tarda des del passat 8 de Gener.

Aquest bon moment a la televisió però, fins ara no anava acompanyat de les seves tasques com a publicista. I és que una de les empreses de publicitat de Mejide, casat amb la jove instagramer Laura Escanes, estava fins fa poc en números vermells.

Evita la fallida i aconsegueix beneficis

Aquesta empresa, 'After Share SL', és una agència publicitària que va fundar l'any 2007 amb Marc Ros. L’any 2007, l’empresa va tenir greus pèrdues econòmiques que va desencadenar en l’entrada en números vermells, però a finals del passat 2017, i segons publica ‘El Español’, els dos socis van poder evitar la seva fallida.

Després d’aquest període de pèrdues, 'After Share SL' va augmentar considerablement els seus ingressos fins a arribar als 3,04 milions d’euros. D’aquesta manera, van poder afrontar tots els deutes i tancar l’any amb un benefici de 80.200 euros.

Una altra empresa amb deutes

Tot i el gir positiu a la situació financera de l’empresa 'After Share SL', Risto té altres negocis, entre els quals detstca una altra empresa fundada el 2009, anomenada 'Before Share SL' i que ha passat d’unes pèrdues de 9.000 a 74.000 euros.

El que permet afrontar aquesta situació a Risto Mejide és el contracte que té el presentador amb Mediaset. La seva nòmina és independent a l’èxit que tinguin els seus programes, és a dir, rep el mateix sou cada mes, independentment de si els seus programes tenen més o menys èxit i més o menys audiència.

Risto Mejide entrevistant a Jesús Vázquez durant un dels seus dos programes del canal Cuatro, 'Chester'
Risto Mejide entrevistant a Jesús Vázquez durant un dels seus dos programes del canal Cuatro, 'Chester' | CUATRO

 

Nou domicili en un exclusiu barri de Barcelona

Tot i els deutes que actualment acumula 'Before Share SL', i els anteriors d’'After Share SL', no han impedit el canvi de domicili de Risto Mejide i la seva parella, Laura Escanes, a una casa en un dels barris més exclusius de Barcelona, Sarrià-Sant Gervasi.

Imatge d'arxiu de Risto Mejide i Laura Escanes, durant el passat Nadal
Imatge d'arxiu de Risto Mejide i Laura Escanes, durant el passat Nadal | INSTAGRAM

 

La seva nova casa ocupa 300 metres quadrats d’un complex de 17.000 on també hi ha piscines i pistes de tennis. I tot i que la parella l’ha llogada, la seva nova llar té un preu al mercat d’aproximadament, d'un milió i mig d’euros.


Comentaris

envia el comentari