ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Risto parla sobre el procés: «Me n'alegro que no els hi hagi sortit bé»

El publicista i presentador català ha assenyalat, al seu programa 'Todo es mentira', que «L’únic que no necessitem els ciutadans és que les coses ens les facin encara més difícils els polítics»

Les dures paraules de Risto Mejide contra els presos polítics
Les dures paraules de Risto Mejide contra els presos polítics | Cuatro

El passat 8 de gener, ‘Cuatro’ estrenava el nou programa de sobretaula dirigit per Risto Mejide, ‘Todo es mentira’. Aquest es tracta d’un show que pretén combatre i desmuntar les ‘fake news’ sempre amb clau d’humor. Per a fer-ho, el publicista i presentador català estarà acompanyat d’un grup d’humoristes i monologuistes.

‘Todo es mentira’ és l’aposta de ‘Cuatro’ per plantar cara al seu principal rival, el programa ‘Zapeando’ de la ‘Sexta’. Malgrat que aquesta és la intenció del programa, sembla que la quota d’audiència no és favorable per al ‘show’ de Risto que no supera ni el 3% de la quota de pantalla: 1,8% a Catalunya i un 2,7% a Espanya.

El publicista però no va voler deixar escapar la seva oportunitat de mullar-se sobre la independència i va aprofitar que ahir declarava l’expresident del govern, Mariano Rajoy, davant del Tribunal Suprem per dir la seva. Així doncs, després d’escoltar la declaració de Rajoy al judici del procés, va manifestar que tot i no ser «fan» de l’expresident, els catalans van viure durant 15 dies un període «d’incertesa que no podia durar més». El presentador ha afegit que recorda perfectament «parlar amb molta gent catalana» sobre «aquest no saber què passarà» i comenta que alguns es feien preguntes tan «surrealistes» com «agafo el passaport per anar a Madrid?».

«Com a ciutadà, me n'alegro que no els hi hagi sortit bé»

Risto ha assenyalat que recorda a gent preguntar-se si s’havia declarat o no la independència: «just el mateix dubte que estava comentant l’expresident» va assenyalar mentre comentava en directe les declaracions de Rajoy. Tot seguit ha afegit «no soc un dels lletrats que ha d’estar allí defensant a algú, ni molt menys soc un dels magistrats que ha de decidir però jo me n’alegro que acabés aquesta incertesa».

«L’únic que no necessitem els ciutadans és que les coses ens les facin encara més difícils els polítics» per això, ha explicat que «si es fa alguna cosa que sigui per la via legal, per la via constitucional i me n’alegro que almenys, els que es van saltar aquesta legalitat i aquells que estiguin aplaudint una independència, estic parlant com a ciutadà, me n’alegro que no els hi hagi sortit bé». Amb aquestes paraules finalitzava Risto la seva intervenció, al seu programa, en relació amb el procés.


Comentaris

envia el comentari