Risto Mejide es trenca en directe i mostra la seva faceta més sensible

Tot es va produir després que una concursant interpretés ‘Mujer contra mujer’

Risto Mejide, visiblement emocionat
Risto Mejide, visiblement emocionat | Telecinco

Risto Mejide és un dels personatges més polèmics del panorama televisiu actual. La seva participació com a jurat del programa 'Factor X' està donant molt sobre el que parlar, sobretot pel que fa a la seva duresa i als cabrejos que acostuma a agafar sovint. Durant el programa, ha estat protagonista de moltes polèmiques i discussions, fins i tot amb els seus companys.

El publicista també té una cara sensible

És per això que Risto Mejide s’ha convertit en una peça clau per la cadena d’origen italià, que sempre que pot compta amb els seus serveis per als programes de talents perquè així tenen garantia d’èxit assegurat.

I és que malgrat que la gent el maleeixi i estigui tot el dia queixant-se del publicista, realment Risto es configura com un exemple del típic ‘plaer culpable’ que ningú vol reconèixer que li agrada.

Tot i això, si hi ha quelcom que agrada de veure en personatges així és la seva faceta més tendra i bona, perquè per molt que la intentin ocultar, aquesta existeix. Hi ha vegades que el marit de Laura Escanes es treu l’escut amb el qual es protegeix contínuament, i valora més dolçament cadascun dels concursants que hi apareixen.

Risto Mejide, durant el programa 'Factor X'

 

Aquest fet no ha passat desapercebut pels espectadors de Telecinco, que s’han fixat que últimament valora els concursants sense atacar-los ni criticar-los massa, a no ser que siguin extremadament dolents. Això és d’agrair profundament, i és un canvi que es va fer més evident aquest divendres, durant l’emissió més recent del programa.

Elena Farga, la ‘culpable’ de les llàgrimes de Risto

I és que hi va haver una cantant que va aconseguir penetrar dins l’escut de Ristjo Mejide i el va trencar a martellades sense que el membre de jurat pogués fer-hi res al respecte. L’afortunada que es va fer amb aquesta gesta va ser Elena Farga, que havia de realitzar una actuació que rosava la perfecció i que va esdevenir molt emotiva.

La cançó que entonava era la mítica ‘Mujer contra mujer’ de Mecano, i a mesura que avançava la cançó, els membres del jurat es mostraven més emocionats. L’entusiasme es va contagiar de tal manera que, en acabar l’actuació, Jesús Vázquez li va demanar a Risto que expliqués què li passava.

Risto Mejide durant l'actuació que el va fer enamorar
Risto Mejide durant l'actuació que el va fer enamorar | Telecinco

 

La resposta del publicista va ser clara, concisa i concreta: «Espero que siguis la justa guanyadora de Factor X». Una resposta que va encantar a les xarxes socials, que de seguida van alabar aquesta nova faceta que s’havia atrevit a mostrar el dur de Risto Mejide. 


Comentaris

envia el comentari