Roben milers d'euros al programa de Telecinco 'La casa fuerte'

Yola Berrocal i Leticia Sabater han denunciat ser víctimes d'un robatori

Yola Berrocal i Leticia Sabater a la casa forta de Telecinco
Yola Berrocal i Leticia Sabater han assegurat ser víctimes d'un robatori de 3.000 euros. | Telecinco

'Lacasa fuerte' de Telecinco ha resultat ser més vulnerable del que pensàvem. El programa ha mostrat les seves debilitats després de l'última polèmica sorgida arran d'un suposat robatori dins de la casa. Yola Berrocal iLeticia Sabater han assegurat ser víctimes d'un robatori de 3.000 euros. Les concursants han acusat diversos dels seus companys i han dramatitzat amb el succés fins al punt que els usuaris en xarxes socials les han convertit en meme.

Yola Berrocal i Leticia Sabater denuncien un robatori de 3.000 euros

Quan Jorge Javier Vázquez va demanar que expliquessin els diners acumulats, les participants es van adonar que les seves caixes fortes havien estat saquejades per algun dels seus companys. «A nosaltres ens han robat 3.000 euros. En teníem 9.000. M'imagino que ha estat qui sempre em treu les coses: Oriana», assenyalava Yola acusant directament a la seva companya.

No obstant això, l'altra víctima del robatori tenia una altra teoria sobre el possible lladre. Leticia Sabater ha apostat totes les seves cartes a què Labrador o Iván són els culpables de sostreure els diners de les caixes fortes.

Telecinco no ha trobat culpable del robatori a 'La casa forta'

Com era d'esperar cap dels concursants del programa ha confessat ser l'autor del robatori. Després de ser acusada per Yola, Oriana ha saltat de seguida per negar-ho. «No et robaria diners falsos, si et robés, et robaria de veritat. Estàs obsessionada amb mi. T'agrado», es defensava l'exconcursant de Gran Hermano.

Per la seva banda, Iván ha insistit en la seva innocència i ha demanat al programa que revisés totes les càmeres de l'habitació per corroborar la seva defensa. No obstant això, el riure continu de Labrador feia indicar que potser si tenia relació amb el robatori. L'organització del programa revisarà les imatges per descobrir a l'autor dels fets i trobar al culpable del robatori d'aquests 3.000 euros.


Comentaris

envia el comentari