Roberto Leal, acusat d'ajudar un concursant al 'rosco': «Vergonya»

El presentador ha estat molt criticat en xarxes

Roberto Leal, el presentador de 'Pasapalabra'
Roberto Leal, el presentador de 'Pasapalabra', ha estat el centre de crítiques per un comentari | Cedida

Pasapalabra és un dels concursos més vistos a Espanya. Ja ho era a Telecinco, i des que aquest format es va mudar a Antena 3, la cadena ha experimentat unes dades d'audiència excel·lents. El canvi de presentador no ha afectat l'audiència i, de fet, sembla que ara són els concursants els que atrapen als teleespectadors. 

La rivalitat entre Pablo i Luis ha enganxat tant que tots dos han creat els seus propis seguidors. Com tot programa amb èxit, Pasapalabra no se salva de polèmiques puntuals, que han anat en augment durant els últims mesos. Aquestes polèmiques es retroalimenten a través de xarxes socials, on els exigents teleespectadors no triguen a publicar qualsevol detall que els de mala espina.

Roberto Leal, criticat en xarxes

El presentador de Pasapalabra ha estat durament criticat en xarxes per un error que va cometre en l'últim tram del 'rosco'. Luis estava a tan sols 4 paraules de dur-se a casa el pot de 964.000 euros i, entre les lletres que havia de resoldre, es trobava la T. Quan va arribar el seu torn, Luis va reflexionar sobre les possibilitats que tenia d'encertar: «tinc mitjana d'una, un 25% d'una altra ...». Roberto Leal li va contestar «la tapa d'una altra», fent broma.

Aquesta broma, però, no ha agradat a molts teleespectadors perquè quan va arribar el moment de resoldre la lletra T, la resposta era 'tapaboques'. Segons diversos espectadors, la resposta de Roberto Leal va ser una pista per a Luis, de manera que, segons ells, va ser trampa.

Entre les desenes de comentaris que podem llegir a Twitter, podem trobar els següents:

«El 'rosco' d'avui caldria repetir-ho. Escoltar el presentador @RobertoLealG dient-li a Lluís que li falta una tapa quan li va preguntar la T = Tapaboques és de denúncia».

«A Roberto Leal se li veu el llautó amb Luis. M'ha semblat brutal que digués 'una tapa'. Una molt bona ajuda».
«El presentador @RobertoLealG dient-li a @LuisDLama que li falta una tapa quan la següent paraula que li toca és tapaboques ... és que feu molta vergonya.»

No obstant això, el presentador també ha tingut als seus defensors, que no han dubtat a donar la seva opinió:

«Luis comenta la probabilitat d'encert de les paraules que li queden i Roberto assenteix dient 'una tapa' (porció petita) en referent al que deien. Casualitat, la 'T' de Luis era tapaboques. És vergonyós que es qüestioni la professionalitat de Roberto Leal».

«No comenceu amb les paranoies els #ultrapablers ... Quan Luis comentava les seves possibilitats, ha dit que tenia una a mitges i una altra al 20% ... ALHORA Roberto ha dit" una tapa "com podria haver dit" un xarrup "# pasapalabra145 ... Que sou MOLT agonies.»

Són equitatius els roscos?

Una altra polèmica que fa setmanes que ronda per les xarxes té a veure amb l'equitat dels roscos. Hi ha diversos teleespectadors que pregunten o afirmen que els tortells són més difícils per a alguns concursants que per a altres.


Comentaris

envia el comentari