Roberto Leal anuncia un canvi inesperat a 'Pasapalabra' que s'ha notat

El presentador s'ha referit al canvi, assenyalant que se'n «parla poc»

Roberto Leal, el presentador de 'Pasapalabra'
Roberto Leal anuncia un canvi inesperat a 'Pasapalabra' | Cedida

Roberto Leal viu una brillant etapa professional com a presentador de 'Pasapalabra' a Antena 3. De fet, el concurs està en el punt de mira per un canvi inesperat: ha eliminat a les figures de cartó que tenia entre el públic.

El coronavirus afecta 'Pasapalabra'

Des que el coronavirus va arribar a les nostres vides, hem hagut d'adaptar-nos a ell i a les restriccions. Així, per exemple, ha afectat als programes de televisió. Aquests, majoritàriament, ja no poden comptar amb la presència del públic, i en cas de fer-ho ha de ser seguint les restriccions de seguretat. 

'Pasapalabra' ha optat per seguir tenint públic però sense omplir l'aforament al 100%. Així doncs, entre els assistents s'han col·locat figures de cartó amb les cares de dos coneguts presentadors d'Antena 3: Arturo Valls, presentador del concurs 'Ahora caigo', i Juanra Bonet, presentador de '¡Boom!'.

El canvi inesperat

Roberto Leal ha anunciat que el concurs ha experimentat un canvi important. Així doncs, s'ha decidit eliminar les figures de cartó dels dos coneguts presentadors. Ara bé, per tal de respectar la distància social entre el públic, s'han col·locat unes boles il·luminades, que aporten sofisticació i elegància al plató.
 

Roberto Leal ha advertit del canvi dient que «poc es parla de la nova decoració». Afegint que «hem tret les figures de cartó i hem posat unes boles meravelloses perquè demaneu els desitjos que vulgueu».

Els espectadors de 'Pasapalabra' no han dubtat a opinar sobre la nova decoració en les xarxes socials. Afortunadament, es poden llegir comentaris positius: «Ha quedat espectacular!».

'Pasapalabra' és notícia per més motius

Ara bé, 'Pasapalabra' també està en el punt de mira per altres motius. Així mateix, s'ha acusat a Roberto Leal d'haver fet 'trampa', ja que presumptament hauria donat una pista a un dels participants en l'última prova. Per altra banda, un dels espectadors ha revelat l'estratègia que utilitza Pablo Díaz per guanyar el concurs. 

Pablo Díaz ha fet història a 'Pasapalabra' i ja acumula milers de fans. No obstant això, l'altre concursant, Luis, també té molts seguidors que li donen suport. Fins i tot, sovint els seguidors de tots dos entren en conflicte.


Comentaris

envia el comentari