Roberto Leal i Sara Rubio

Roberto Leal revela a la seva dona Sara que el futur és lluny de casa seva

Roberto Leal ja ha comunicat a la seva dona les seves veritables intencions

Roberto Leal està pletòric per l'èxit televisiu que protagonitzarà aquesta tarda a Antena 3. I és que el concurs que presenta cada dia, 'Pasapalabra', compleix la xifra de 500 programes a la cadena d''Atresmedia'.

«Qualsevol diria que ja hem complert 500 programes», confessa ple d'orgull Roberto Leal al diari 'La Razón'. I és que el comunicador està feliç de poder presentar aquest dijous a Antena 3 una edició especial del programa més vist de la petita pantalla.

Roberto Leal dona la pitjor notícia a la seva dona

El programa d'Antena 3 manté una mitjana d'un 21,5% de quota de pantalla i 2.512.000 espectadors cada dia. Per tant, Roberto Leal està més il·lusionat que mai amb la seva presència al programa.

Primer pla de Roberto Leal.
Roberto Leal té molt clar quin vol que sigui el seu futur a 'Pasapalabra' | TVE

«Tant de bo, si se'm segueix passant el temps així de ràpid, arribarà un moment en què tingui 80 anys i segueixi al capdavant de 'Pasapalabra'», confessava. Una notícia que no ha estat rebuda amb gust per part de la seva dona, Sara Rubio.

Aquest especial comptarà amb la presència de convidats il·lustres com a Pablo Díaz i Sofía Álvarez. I és que tots dos guanyadors del premi d'Antena 3, es batran en duel aquesta tarda.

Pablo Díaz va aconseguir 'El Rosco' el juliol del 2021, emportant-se a casa 1.825.000 euros amb tan sols 22 anys. Però, per obtenir el premi va haver de concursar durant 260 programes.

Imatge del moment en què Pablo Díaz va guanyar el premi de Pasapalabra
Pablo Díaz serè protagonista de l'especial '500 programes de Pasapalabra' | Antena 3

Poc després, la psiquiatra de Getxo, Sofia Álvarez, acabava 'El Rosco' després de 62 programes i aconseguia 466.000 euros de premi.

Roberto Leal celebra aquest dijous 500 programes a 'Pasapalabra'

«Veurem sens dubte un duel al cim; a dalt de tot», explica Leal. El presentador valora que «estem parlant dels dos concursants que han aconseguit el premi en aquests dos anys de concurs. Són molt competitius i saben que venen a jugar-s'ho tot i t'avanço que serà un duel potent».

Per posar-li un toc diferent del programa d'avui, tots dos concursants tindran uns companys de pes per a aquest dia especial. Parlem de quatre cares conegudes de diferents espais d'Antena 3 i La Sexta que no faltaran a la cita d'aquesta tarda. Sandra Golpe i Jorge Fernández, entre d'altres, seran els encarregats de sumar segons a la part inicial del programa.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal està satisfet als comandaments del concurs més vist de la televisió actual | Antena 3

Roberto Leal confessa que aquestes 500 entregues «han passat rapidíssim. Ara miro enrere i em veig al principi... i he viscut tantes coses boniques al costat de l'equip».

«Aquell començament tan especial, tan estrany, sense públic, com ha anat canviant. Tot el que ha anat passant al plató i com el programa s'ha anat fent nostre», deia sobre la seva estrena en plena pandèmia.

El que significa per a Roberto Leal treballar al programa dels seus somnis

Leal confessa que li ha canviat la vida des que va arribar a 'Pasapalabra'. «A més de paraules, que tinc un vocabulari una miqueta més ampli i més extens, he après moltes coses boniques. La primera és que, al final, la cultura de l'esforç es premia», exposa.

Primer pla de Roberto Leal molt somrient
Roberto Leal està encantat a Antena 3 | GTRES

«La gent que s'ha endut el premi, tant Pablo com Sofia, no és gratuït. Hi ha moltíssima feina al darrere; hi ha gairebé una oposició diària per preparar-se i venir a un programa com aquest que és tan exigent», exposa.

Finalment, sobre l'equip de 'Pasapalabra' sosté que «sempre hi ha companys que et parlaven de com s'emportaven de bé. Des del minut u, com em van ajudar, com hem treballat junts i avui dia som amics», confessa l'andalús.