Primer pla de Roberto Leal molt somrient

Roberto Leal confirma la nova etapa a la seva vida més enllà de 'Pasapalabra'

Roberto Leal ha volgut diversificar-se professionalment

Roberto Leal és, sens dubte, un dels presentadors més carismàtics i estimats de la televisió. Està al capdavant del concurs d'Antena 3Pasapalabra, que és tot un èxit i amb el qual acaba de fer 500 programes. I també és presentador a l'espai El Desafío, de la mateixa cadena.

Gràcies a les bones audiències d'aquests dos formats, el sevillà viu un dels seus millors moments a l'àmbit professional. Però ha decidit fer un pas més. Sí, ha començat un altre projecte que li fa moltíssima il·lusió: ha creat la seva pròpia productora.

Roberto Leal afronta un nou repte laboral

El presentador andalús va començar el seu camí professional com a redactor d'Informativos Telecinco. Des d'aquí ha anat desenvolupant una carrera en què han destacat programes com España Directo o Espejo Público. No obstant això, els dos espais que ara presenta són amb els que està guanyant els èxits més grans.

Precisament pel bon moment que travessa és pel que ha decidit desenvolupar un projecte que tenia al cap des de fa temps. I és que ara té l'estabilitat econòmica i laboral necessària per fer-ho. Ha creat la seva productora de comunicació audiovisual: Blondloyal.

Aquesta productora l'ha posat en funcionament amb la seva dona i la mare dels seus fills. Ens estem referint a la també periodista Sara Rubio.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal ha creat la productora amb la seva dona | Cedida

Aquesta empresa es presenta com una productora independent de la televisió i de diferents plataformes i xarxes socials. I juntament amb ella han fundat també una agència de comunicació i fins i tot una escola de formació per a principiants.

Així, segons ha revelat Lecturas, en aquesta escola han desenvolupat un taller pràctic per formar les persones que vulguin treballar a la televisió.

▶️ Así es la mujer de Roberto Leal: La curiosa historia de amor que les unió

Roberto Leal ja té espais amb la productora

El conductor de Pasapalabra està trobant espai a la seva agenda per tirar endavant els seus primers formats audiovisuals amb la seva productora. Fa ja un temps va llançar per a Canal Sur el programa Escala Sur. Es tractava d'un espai d'entrevistes presentat per ell amb què es pretenia donar protagonisme als andalusos més universals així com a altres de menys coneguts, però igualment importants.

L'objectiu era «rescatar més enllà dels tòpics, el veritable valor del talent d'Andalusia».

Ara té sobre la taula un altre programa que està a punt d'estrenar a Telemadrid. Porta per títol 1 de 3 millones i estarà presentat en aquest cas per Jota Abril. Aquest serà l'encarregat d'entrevistar els famosos que hi acudeixin com a convidats.

En concret, assistiran cares conegudes del nostre país que no van néixer a Madrid, però que ja es poden considerar «madrilenys d'adopció». La primera promo del format s'ha publicitat en xarxes i hem descobert que entre aquells hi haurà Concha Velasco i Carlos Latre. Això sense oblidar Antonio Carmona, Boris Izaguirre, Fofito, Karina i el mateix Leal.

Molt aviat s'estrenarà aquest nou programa amb el qual Roberto i el seu equip esperen aconseguir un gran èxit a la televisió pública madrilenya. El temps dirà si aconsegueix o no el seu propòsit, però el que és cert és que ja s'ha generat una expectació important sobre això.

Sigui com sigui, el que és clar és que Roberto viu un moment imparable, ple de projectes professionals. A això cal afegir que a l'àmbit personal gaudeix d'una etapa plena de felicitat amb la seva dona i els seus dos fills, Lola i Leo.