Primer pla de Roberto Leal molt somrient

Roberto Leal desvela el costat fosc de treballar a la televisió: «He intentat fugir»

Roberto Leal va mostrar la seva versió més personal en una entrevista amb Chicote

Roberto Leal és pràcticament un desconegut per a la majoria. Malgrat que se'l pot veure cada tarda a Antena 3 al capdavant de 'Pasapalabra', sempre ha estat molt discret amb la seva vida privada. Ara, però, travessa per un dels seus millors moments professionalment, gràcies al fet que es troba immers a diversos projectes d''Atresmedia'.

També presumeix de comptar amb una família meravellosa, a qui dedica la major part del seu temps lliure. Al costat de la seva dona, Sara Rubio; i els seus dos fills, Lola i Leo, ha aconseguit formar un equip de somni.

Roberto Leal va començar sent reporter i amb el temps es va anar guanyant un espai a diferents programes de televisió. A més, assegura que mai se li ha pujat la fama al cap i que la clau de tot això rau a tractar de «relativitzar-ho tot».

Les audiències que registra diàriament amb el seu concurs d'Antena 3 el situen com a un dels espais amb més espectadors de la televisió. Encara que el presentador intenta mantenir els peus a terra en tot moment, ja que és conscient que aquesta situació té data de caducitat.

Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any
Roberto Leal s'ha confessat sobre la feina a la televisió | GTRES

«Sempre he intentat fugir d'això. El fet que el programa ho faci està bé, tu ets a dins i et sents partícip», afirma.

Segons la seva opinió, cal aprofitar els bons resultats per «gaudir-lo i estar orgullós del que estàs fent». Això sí, Roberto Leal té ben clar «que no serà per sempre».

I és que sap que molts companys de professió van passar per la mateixa situació i finalment van caure en l'oblit. Per això insisteix en la necessitat de ser humil i aprofitar aquesta bona ratxa.

Durant la conversa que va mantenir amb Chicote, també se li va preguntar per la seva  relació amb les xarxes socials, on els famosos es veuen obligats a suportar moltes crítiques i en algun moment fins i tot insults. L'andalús intenta no prestar-li gaire atenció, preocupant-li únicament l'opinió dels seus.

«Gent que t'estima, ho fa pel que tu ets», assenyalava Roberto Leal. A poc a poc ha anat assimilant el seu salt a la fama, encara que després de tants anys a la petita pantalla, segueix sorprenent-se quan li demanen una foto pel carrer.

Entre rialles, deixava anar que la seva mare possiblement ho porta millor que ell. «Ella treu pit i em diu: 'home, ves a saber quan torno a sortir en una revista'», destacava.

Tot i que ens trobem davant del presentador de moda, ja que li confien un dels programes de referència d'Antena 3, no se n'oblida que per arribar a assaborir les mels de l'èxit s'ha hagut de construir una carrera de molts anys.

Personalment es declara «irascible, no m'agrada la mentida i els abusos de poder». Explica que al llarg de la seva trajectòria professional ha canviat diverses vegades de feina, però «mai he marxat malament d'una feina». Entén que no cal «enganxar cops de porta i cal deixar la porta entreoberta pel que pugui passar».

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal, amb la seva dona | Cedida

Roberto Leal no oblida la seva gent

Sempre que pot, Roberto Leal intenta acostar-se fins al seu poble natal, Alcalá de Guadaira (Sevilla), on té els seus amics i on aconsegueix desconnectar completament de la seva feina. Allà ho passa d'allò més bé i és realment feliç.

Explica que «amb els meus amics del poble no parlo de tele. Esmorzem torrada grossa i cafè en got bullint». Assenyala que «al teu poble, les teves arrels, la teva mare i els peus a la terra, no necessites res més».

Així doncs, no s'oblida dels seus orígens, i sempre que els seus compromisos personals li ho permeten, s'acosta fins a Sevilla. Aviat, en molt poc temps, veurem a Roberto Leal amb nous projectes a 'Atresmedia', però aquest dimecres, de moment, estarà al capdavant de la final de 'Lego Master'.