Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal descobreix la veritat i explica a la seva dona que tot ha canviat

Roberto Leal ha pres una decisió important al costat de Sara Rubio

Roberto Leal és el presentador més talentós de la petita pantalla perquè tots els seus projectes es converteixen en un èxit. Pel que fa a la seva vida privada, Roberto Leal també ha tingut molta sort: està casat amb Sara Rubio i té dos fills amb ella. Fa poc li ha explicat com ha descobert el secret d'un dels seus companys de feina, informació que deixarà tothom sorprès.

Roberto Leal presenta El Desafío, un concurs en què els participants han de superar proves molt complicades. Darrerament ha deixat en un compromís a l'actor i director Santiago Segura, un dels jutges del programa. L'artista ha demanat a la direcció que li maquillin el cap per dissimular la seva calvície i el comunicador no ha pogut evitar fer una pregunta.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal compta amb el suport de la seva dona  | Cedida

Roberto Leal gaudeix d'una relació especial amb els seus companys, ja que és molt proper i fora de càmeres passa temps amb ells. Té confiança amb Santiago, per això li ha preguntat: «T'has fet alguna cosa?». Santiago Segura li ha confessat que s'ha pintat la part del darrere de la calba, una tècnica que sempre li ha servit.

Roberto no ha volgut incomodar l'artista, simplement l'havia notat diferent i s'ha interessat pel seu canvi físic. La Sara, la dona del presentador, s'ha quedat «en xoc» després de veure la reacció de Santiago Segura. L'actor mai deixa indiferent ningú, és el primer a burlar-se dels seus defectes i a aconseguir que el públic es rigui de les seves bromes.

«No volia posar-ho per contracte, però no m'agrada que em treguin la calba per darrere perquè sembla que tinc el cul a l'aire. He demanat que me la pintin», ha explicat el jutge d'El Desafío davant de l'atenta mirada dels concursants. La reacció ha estat tota una sorpresa: tothom l'ha aplaudit i s'ha interessat per conèixer més sobre aquest secret de bellesa.

Roberto Leal, sorprès: «M'és igual»

Fa molt de temps que Roberto treballa als mitjans de comunicació, però mai havia tingut tant protagonisme com fins ara. Ha de tenir molta cura perquè els seus passos estan estudiats al detall, però no té grans enemics. Ha demostrat que és un gran periodista, per això el públic l'estima i la premsa el respecta tant.

Primer pla de Santiago Segura.
Roberto Leal ha descobert el que amaga el seu gran amic | Europa Press

Leal fa que tothom confiï en ell i quan li ha preguntat a Santiago per això, aquest ha explicat la veritat. L'actor no té complexos físics, però li agrada millorar algunes parts del seu cos, per exemple la seva calba. Encara que sembli el contrari, és un home molt presumit i té molta cura de la seva imatge.

«Als calbs els passa, jo em miro al mirall i em veig normal, però quan em veig la calba reflectida no m'agrada. He millorat? No he millorat. Sembla el bigoti de Groucho Marx a tota la calba, però tant me fa perquè així no li ensenyo el cul a aquesta pobra gent», diu Santiago Segura.

Primer pla de Roberto Leal molt somrient
Roberto Leal té l'afecte del públic | GTRES

El presentador d'El Desafío no ha pogut evitar riure's mentre escoltava les explicacions del seu company. És clar que gaudeixen d'una complicitat especial, química que ha traspassat la petita pantalla més d'una vegada. Tot ha canviat, els espectadors han descobert què fa Santiago Segura per ser més atractiu.

▶️ Santiago Segura confiesa su enfermedad incurable

Roberto Leal ha fet una gran aposta

Roberto, tot i ser un dels presentadors més famosos, sap que cap èxit dura per sempre. I és que vol crear el seu propi imperi, de fet ja està treballant en això. En aquesta tasca compta amb el suport de la seva dona Sara Rubio, junts han creat una productora anomenada Blondloyal Producciones.

Leal és molt estimat pels espectadors i, sens dubte, no li faltarà públic. Té una oportunitat única i l'aprofitarà: crearà els seus propis programes i intentarà afegir personatges famosos. Escenes com les que ha viscut al costat de Santiago demostren que està preparat per això i per molt més.