La doble vida de Roberto Leal, nou presentador de 'Pasapalabra'

Aquest mes de maig serà el protagonista indiscutible de la televisió del nostre país

Roberto Leal al plató d'Operación Triunfo
Roberto Leal haurà de compaginar les gales d'OT amb Pasapalabra | Catalunya Diari

'Operación Triunfo' torna a les pantalles després de dos mesos treballant intensament per complir tots els requisits exigits per les autoritats sanitàries. El programa tornarà a emetre's ben aviat i ho farà amb l'estatueta que més brilla: el seu presentador Roberto Leal.

Ja hi ha data de tornada confirmada: el 20 de maig a TVE torna' OT2020 ', un dels programes més esperats i sobre el qual sobrevolaven algunes incògnites. Alguns d'aquests dubtes que l'audiència es preguntava s'han evaporat amb les noves informacions publicades: el públic serà virtual i es compliran tots els protocols de seguretat per a la posada en marxa del programa.

Els concursants ja es troben a l'acadèmia

No hi havia fins a la data dubtes sobre els concursants que participaran en el programa. Anaju,Bruno,Eva,Flavio,Gérard,Maialen,Nia,Samantha i Hugo són els joves que tornaran a demostrar el seu enorme talent en les gales.

Els nominats seran els mateixos que es jugaven la permanència a l'acadèmia abans del confinament, Gerard i Hugo, qui ja han assegurat que tornaran a deixar-se l'ànima en l'escenari per a romandre al costat de la resta dels seus companys i professors.

Roberto Leal, un presentador compromès 

El principal dubte sobre el retorn del programa requeia en el seu presentador Roberto Leal, un dels més populars del moment. Leal ha anunciat fa poc temps el seu fitxatge per Antena 3, convertint-se en un dels fitxatges estrella de la temporada televisiva.

Leal és l'escollit per presentar la tornada de 'Pasapalabra', que es va estrenar el passat dimecres 13 de maig en prime time. Malgrat aquest canvi de cadena, Leal ha demostrat tenir-ho tot sota control imposant a Atresmedia una clàusula per no deixar orfe a 'Operación Triunfo' ni als seus espectadors.

D'aquesta manera, Leal compaginarà la presentació de tots dos espais televisius, en dues cadenes diferents. Una doble vida televisiva que segurament li implicarà moltes hores de dedicació a la feina i poc temps per a l'oci o per la seva vida personal.

L'acadèmia prepara la desescalada

L'acadèmia més famosa de la televisió reprèn la seva activitat amb la vista posada en les gales, però sota les estrictes directrius dels Serveis de Prevenció de GESTMUSIC i RTVE.

Així doncs, tots els concursants i tots els professionals que convisquin i mantinguin relació durant l'estada a l'acadèmia seran sotmesos a les proves del Covid19 abans d'entrar a aquesta, que serà prèviament desinfectada.

Tampoc es permetran les visites externes i les classes de Veu, impartides per Natalia Calderón i de Moviment i Cultura musical amb Zahara de professora es faran via online. En principi les 'màster classes' també es faran per via telemàtica, exceptuant alguna classe puntual.

L'absència de públics o la desinfecció prèvia de l'acadèmia no seran les úniques mesures durant les gales. Els concursants també disposaran d'un micròfon d'ús exclusiu i individual, durant les emissions de les 4 últimes gales. A més, el jurat haurà de mantenir la distància reglamentària i l'equip de maquillatge i perruqueria treballaran amb els equips de protecció individual com mascareta, pantalla facial i guants.

Tot està pràcticament a punt perquè els espectadors puguin tornar a gaudir d'Operación Triunfo després de la pandèmia del coronavirus que ha paralitzat el normal funcionament de la graella televisiva.


Comentaris

envia el comentari