Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal i la malaltia que ha paralitzat 'Pasapalabra'

Roberto Leal s'ha quedat sense paraules després d'assabentar-se del qual amaga l'audiència de 'Pasapalabra'

Roberto Leal és presentador de 'Pasapalabra', a Antena 3. És un dels concursos que més audiència ha aconseguit a la cadena d''Atresmedia', ja que ha aconseguit un 20% de quota de pantalla en el seu horari. Juntament amb 'Boom!', ha mantingut el lideratge en audiència amb altres cadenes com Telecinco.

Actualment, els concursants de 'Pasapalabra' que s'enfronten cada tarda són Orestes i Jaime, i segons Roberto, el primer és el favorit del públic. Encara que allò que li ha provocat veritable emoció ha estat escoltar les paraules de Jaime.

Orestes és el que fa més temps que s'enfronta al 'rosco' després de la victòria de Sofia, una exconcursant que va guanyar el premi amb més de 400.000 euros.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal ha presentat el programa 100 de 'Pasapalabra' | Antena 3

Jaime és l'oponent que més dificultats ha suposat a Orestes, ja que ja té experiència en el concurs. Tots dos s'han enfrontat durant mesos al 'rosco' quan encara era a Telecinco. A més a més, diverses vegades han estat a punt d'aconseguir el pot, així que van amb avantatge davant la resta de participants.

Igualment, Orestes, a la cadena de 'Mediaset', va concursar 119 programes, ja que no va poder jugar-ne 120 perquè es va cancel·lar de forma abrupta per una decisió judicial.

L'anècdota de Jaime que deixa emocionat el públic

Així mateix, el passat 28 de març, Roberto Leal iniciava el programa 100 de 'Pasapalabra' a Antena 3, també protagonitzat per Jaime i Orestes a Antena 3. Abans de començar el 'rosco', Jaime va començar a explicar un emotiu record que li havia passat fora de càmeres.

Ell mateix va confessar que no sabia fins a quin punt era rellevant el concurs per a la gent que el veia. L'anècdota era que una mare li havia parat a Barcelona per agrair-li l'entreteniment que li donava al seu fill malalt. El programa l'ajudava a continuar lluitant contra la malaltia.

Muntatge fotogràfic de Roberto Leal i Jaime Conde, concursant de Pasapalabra
Roberto Leal escolta l'anècdota de Jaime fora de càmeres | Catalunya Diari

«Recordo que em va commoure moltíssim perquè no hi ha res més commovedor que veure com la vida lluita per tirar endavant malgrat totes les dificultats. Aleshores, volia dedicar el nostre duel número 100 a totes aquelles persones per a les quals 'Pasapalabra' significa una cosa molt important», declarava després de relatar el que havia passat.

Roberto Leal, després d'aquestes paraules, va afegir commocionat «una ocasió única per a un missatge al qual no cal afegir res».

El comiat que entristeix Roberto Leal al plató de 'Pasapalabra'

Tot i això, l'alegria que va tenir lloc dilluns passat es va esvair dimecres 30 de març. Roberto obria pas al programa 102 de 'Pasapalabra' d'Orestes i Jaime. No obstant això, va passar un imprevist que va entristir els col·laboradors i l'audiència.

▶️ Vicente Vallés suma un nuevo éxito y hunde un poco más a su mujer, Ángeles Blanco

Jaime es va acomiadar del concurs perquè no va poder superar el duel per aconseguir la 'Cadira blava'. El concursant havia acumulat dos errors decisius que suposaven la pèrdua de la prova.

Així mateix, tant el presentador com el seu rival Orestes van dir adeu a Jaime entre llàgrimes. Roberto Leal va declarar que «el concurs crea vincles i, després de diversos programes, se li ha agafat afecte al concursant».

De la mateixa manera, Roberto Leal ha estat present a la conversa de comiat entre Jaime i Orestes. «Que vagi per aquest pot. És com un bonsai, que s'ha anat convertint en un arbre i espero que recullis els fruits perquè t'ho mereixes», va pronunciar l'exconcursant de 'Pasapalabra'.

No obstant això, Jaime se'n va cap a casa amb més de 70.000 euros acumulats. A més a més, treballarà per millorar perquè espera tornar quan se senti preparat per concursar i, a més, emportar-se el desitjat premi.