Roberto Leal revela en directe la malaltia que pateix

El presentador va confessar el seu daltonisme durant la prova del 'roscón'

Roberto Leal a l'capdavant de 'Pasapalabra'
Roberto Leal va confessar que és daltònic aquest dimarts| Antena 3

El nou 'Pasapalabra' d''Antena 3' ha aterrat amb bon peu a les tardes de la cadena d''Atresmedia' i el seu nou presentador, Roberto Leal, ha sorprès en el segon programa de la nova era del concurs. Sens dubte, Leal va sorprendre a tota l'audiència amb una característica física que no va deixar indiferent a ningú.

El comunicador i periodista sevillà va revelar aquest dimarts 19 de maig que pateix daltonisme, una afecció genètica que és hereditària i es transmet per un al·lel recessiu lligat al cromosoma X.

«Hi ha molts tipus de daltonisme»

La singular declaració de Roberto Leal va tenir lloc en el transcurs de la prova del 'roscón', quan una de les concursants del programa va haver d'endevinar, amb la lletra 'D', la condició de la vista que consisteix a «no percebre certs colors o confondre'ls amb altres».

Va ser en aquest quan va explicar la seva història personal. «Jo confonc els colors. Això que és vermell, jo ho veig vermell, però hi ha altres colors que els confonc. El verd, el gris... Hi ha molts tipus de daltonisme», va comunicar el presentador davant la mirada atenta dels seus convidats i concursants.

Reaccions a les xarxes socials

Després de la confessió del presentador andalús, a les xarxes socials es van succeir els missatges de sorpresa i afecte de forma unànime: «Roberto Leal en 'Pasapalabra' acaba de dir que és daltònic. Tenint en compte que Roberto no pot ser altra cosa que perfecte, perquè ho és, la realitat és que tots veiem malament perquè no veiem com ell. Emosido engañados».

Un altre missatge d'un internauta i fan del presentador d'Alcalá de Guadaíra deia així: «Roberto Leal acaba de dir que és daltònic, com jo. Ja he guanyat a la vida».


Comentaris

envia el comentari