Roberto Leal torna amb un potent missatge després de patir en primera persona la Covid-19

L'andalús ha tornat amb molta energia a 'Pasapalabra'

El presentador andalús Roberto Leal durant una gala d' 'Operación Triunfo'
El presentador andalús ha volgut compartir una lliçó amb tota l'audiència de 'Pasapalabra' | Gtres

Roberto Leal ha tornat aquest dimarts a 'Pasapalabra' després d'haver estat un temps absent per culpa del coronavirus. L'andalús va donar positiu i tal com mana el protocol va haver d'aïllar-se del programa.

El presentador va estar dues setmanes aïllat sense tenir contacte amb ningú. Malgrat estar 14 dies fora, Roberto Leal només s'ha perdut dues emissions del programa. En el seu lloc ha presentat Manel Fuentes.

Leal torna amb les piles carregades

Després del retorn del qual va ser presentador de 'Operación Triunfo', l'audiència es va tranquil·litzar en veure que l'andalús estava bé de salut. Una vegada superada la malaltia, Roberto Leal ha tornat als comandaments de 'Pasapalabra' tornant així als platons d'Antena 3

«Molt bona tarda i benvinguts a 'Pasapalabra'. El primer que vull fer és donar-li les gràcies a tothom: a la meva família, als meus amics, als meus companys d'equip i, per descomptat, a tots vosaltres per l'afecte rebut aquests dies, que sembla que no però han estat bastants a casa», va començar dient el presentador després de la seva reincorporació al seu programa.

Roberto Leal va voler llançar un missatge especial a Manel Fuentes, ja que va ser un excel·lent substitut. Després d'això, l'andalús ha enviat un missatge molt contundent a tota l'audiència del programa.

Roberto Leal llança un important missatge

«Gràcies també al personal sanitari que des del primer minut segueix aquí, al peu del canó. Cuideu-vos molt, que no es tracta de cap ximpleria», ha confessat Leal, que ha intentat fer una crida a la població per a conscienciar que això és una realitat i que per desgràcia hi ha molta gent que està sofrint aquesta malaltia d'una manera molt terrible.

«Estic més fort que una llimona, encara que ja ho estava abans», ha dit a manera de broma per a intentar tranquil·litzar  els seus seguidors. El que Roberto Leal pretén és donar veu a totes les persones que estan passant el virus, perquè la resta de ciutadans sàpiguen que hi ha gent com ell que no sofreix la malaltia, però que també hi ha moltes altres que fins i tot estan perdent la vida.

Per fortuna, el conductor de 'Pasapalabra' es troba en perfecte estat i després de superar la quarantena ja ha tornat al plató per a seguir amb el concurs amb total normalitat.


Comentaris

envia el comentari