Roberto Leal sorprèn i fitxa per Antena 3 en mig de la crisi del coronavirus

L'andalús serà el nou presentador del mític programa 'Pasapalabra'

El presentador Roberto Leal durant el programa 'Operación Triunfo'
Roberto Leal hauria firmat quatre anys de contracte amb Antena 3 | GTRES

L’estat d’alarma declarat arreu de l’estat arran el coronavirus està afectant els principals programes televisius del país. Un dels últims en abandonar la pantalla petita ha estat ‘Operación Triunfo’. El programa de TVE va decidir cancel·lar indefinidament l’edició actual després d’intentar lluitar contra la seva desaparició.

Però a banda dels concursants, un altre protagonista que ha vist com el seu futur trontollava ha estat Roberto Leal. El presentador havia enamorat al públic i potser pensava que els seus moments a la televisió s’havien acabat. Però sembla que en mig d’aquesta crisi sorgida pel coronavirus, el sevillà ja tindria els ulls ficats en el seu pròxim projecte.

'Pasapalabra' ja té nou presentador

I és que Antena 3 no ha deixat passar aquesta oportunitat per fer-se amb un dels presentadors de moda. Leal passaria a liderar dos grans concursos d’Atresmedia: el mític ‘Pasapalabra’ que passarà a Antena 3 després de la seva cancel·lació a Telecinco i ‘El desafío’, on diversos famosos del país hauran de superar una sèrie de reptes que mai han viscut.

Tot i que TVE era una bona casa per Leal, sembla que la cadena no ha pogut igualar l’oferta que tenia preparada Atresmedia: quatre anys de contracte al capdavant d’aquestes dues noves apostes que l’asseguren uns mesos de tranquil·litat en la seva vida professional.

Així i tot, Roberto Leal corrobora la seva fidelitat i ha demanat una condició per començar a Antena 3: finalitzar, quan sigui possible, l’actual edició d’ ‘Operación Triunfo’. Ara, caldrà veure si l’andalús pot fer oblidar a Christian Gálvez, el mític presentador de ‘Pasapalabra’ que ha enamorat durant tots aquests anys el fidel públic del concurs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari