URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Allau de crítiques a Roberto Leal després del seu últim programa

El popular presentador es declara admirador de Fernando Simón

Roberto Leal al plató d'Operación Triunfo a TVE
Roberto Leal és el presentador estrella de TVE | TVE

A 'Operación Triunfo' estem més que acostumats al fet que els concursants vagin a cantar. El que ja no és tan habitual és que sigui el mateix conductor del popular espai el que doni el cant. I això mateix és el que ha passat a la desena gala del programa.

OT tornava a les pantalles espanyoles, aquest cop sense públic a causa de les restriccions imposades per la crisi de coronavirus. Durant l'emissió, el presentador Roberto Leal va aprofitar per preguntar als "triunfitos" per la crisi sanitària que estem vivint, i també sobre la figura de Fernando Simón.

Una de les participants, Samantha, es va declarar seguidora de l'epidemiòleg. Leal va sorprendre a tots preguntant a la concursant valenciana «si trobava a faltar al doctor Simón», al que ella va respondre: «sí, perquè és 'majísimo'. I ens diu les coses amb un saber estar...»

Una imitació sorprenent

Va ser llavors quan Roberto Leal va deixar atònita a tota l'audiència arrencant amb   una peculiar imitaciódel responsable d'alertes sanitàries de govern imitant la seva veu esquinçada i va assenyalar: «No us podem donar informació sobre ell. Som molt "fans" i et podem dir que està bé, així que estigues tranquil·la».

Dies abans a l'Acadèmia a l'hora del dinar, Samantha ja s'havia posicionat com a seguidora del doctor aragonès. Un altre participant va dir desconèixer qui era Fernando Simón i ella va respondre amb una imitació del metge.

Reaccions des de dins de la pròpia RTVE

El que va fer Leal va ser ni més ni menys que una mostra de suport explícit a un responsable públic molt controvertit en el context d'un programa d'entreteniment musical sense cap relació amb la política.

Aquest fet ha suscitat suspicàcies des de diversos àmbits. La plataforma TVE Lliure publicar un comentari molt crític al seu compte de Twitter: «Què serà el pròxim, dir que Sánchez i Esglésies són maquíssims pel seu saber estar?»

Per la resta, la gala va transcórrer amb tota normalitat amb les seves actuacions musicals, els seus moments carregats humor, els seus instants de tensió i tristesa, d'intensa emoció ... tots ben conduïts per un professional tan competent com és Roberto Leal, tot i que ahir  sense cap necessitat es fiqués en un bassal.


Comentaris

envia el comentari