Nou cop per Roberto Leal: TVE marca el pitjor febrer de la seva història

El presentador no es podia imaginar el que passaria

Roberto Leal a la presentació d'OT 2020 a Madrid, 9 de gener de 2020
Roberto Leal ha rebut una notícia inesperada | Catalunya Diari

Un dels presentadors més estimats de la televisió al nostre país és, sense cap mena de dubte, Roberto Leal. Aquest, casat i pare de la petita Lola, es troba ara al capdavant de 'Operación Triunfo', no obstant això, no es pot dir que estigui gaire content amb els resultats que està tenint el que havia de ser el programa estrella de La 1. I és que enguany ha arribat a emetre fins i tot la gala menys vista de tota la trajectòria d'aquest espai.

A més d'aquesta dura garrotada pel presentador, i per tot l'equip de TVE, s'acaba de fer pública una nova informació sobre el canal. En concret, s'ha confirmat que La 1 acaba de registrar el pitjor febrer de tota la seva història quant a audiència.

Telecinco manté el lideratge

Així, s'ha vist que, d'acord amb les dades ofertes per Kantar Media, Telecinco manté el lideratge després de 18 mesos consecutius, gràcies a un 14,9% de quota de pantalla; Antena 3 és la segona cadena més vista amb un 11,8% i La 1 ha registrat un 9,1%, enfront del 10,2% que va obtenir al gener. Les temàtiques de pagament amb un 8,6%, les autonòmiques amb un 8,1%, La Sexta amb un 6,7%, Cuatro amb 6,1% i La 2 amb un 2,8% completen el rànquing.

Ara, el que que reflecteixen les dades és que La 1 no travessa un bon moment, encara que esperava millorar l'audiència amb programes que li han funcionat abans com l'esmentat 'OT' o amb 'Maestros de la Costura', però ni en aquestes. Caldrà esperar per a veure quines mesures es prenen sobre aquest tema per tornar a 'enganxar' al públic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari