Roberto Leal en un photocall

Roberto Leal rep notícies d'Antena 3: la proposta que no hauria de rebutjar

Roberto Leal afronta un nou repte televisiu amb 'Lego Masters'

Roberto Leal és, ara per ara i per mèrits propis, un dels presentadors més cotitzats del panorama televisiu nacional. Ara, hem conegut que el presentador sevillà, que és una de les grans estrelles d'Antena 3, celebra un nou repte professional que durà a terme en els propers mesos.

Roberto Leal ha aconseguit amb 'Pasapalabra' aquesta empenta definitiva en la seva carrera laboral, que al seu dia ja el va alçar ser presentador del concurs musical 'Operación Triunfo'. El comunicador ha aconseguit grans xifres d'audiència des que va prendre les regnes del 'Pasapalabra'. 

Per aquest èxit aconseguit, el grup Atresmedia té sobre la taula nous plans per a Leal. Per a la propera temporada, que comença d'aquí a unes setmanes, Antena 3 té preparat el proper repte que li encomanarà al d'Alcalá de Guadaíra, a qui no se li resisteix res i aquests últims anys ha portat una carrera meteòrica i carregada d'èxits.

El concurs cultural ha sigut en un dels programes més vistos i comentats d'aquest 2021. El cas és que gràcies al pot que es va emportar Pablo Díaz, el programa d'Antena 3 va obtenir audiències històriques. Feia temps que no s'aconseguien unes dades tan excel·lents en un concurs de la televisió espanyola.

La disputa entre Javier Dávila i Pablo Díaz va ser una gran prèvia del programa en el qual el concursant de Tenerife va guanyar el pot milionari. El lliurament en el qual Díaz, que va concursar durant 259 dies, es va dur l'anhelat pot, va ser vist per més de quatre milions d'espectadors. I va tenir una audiència mitjana del 30%, comptant el minut d'or amb més de 5.600.000 televidents i un share del 38%.

Roberto Leal presentarà 'Lego Masters' a partir de la tardor

Per si fos poc l'èxit que està obtenint amb 'Pasapalabra', a principis de 2021 Roberto també va presentar el programa 'El desafío', que va durar uns dos mesos i va tenir com a guanyadora l'actriu Kira Miró. Ja estan preparant la segona temporada i s'espera que s'emeti a principis de l'any vinent.

A més dels dos formats esmentats, el presentador andalús afrontarà un nou repte per acabar l'any. 'Lego Masters' és el nou espai que Antena 3 vol estrenar a finals de setembre. A més, la cadena ja l'està promocionant.

'Lego Masters' és un format de Banijay Group en què vuit parelles aficionades als jocs de Lego s'enfronten entre si. La mecànica del programa consta de proves en les quals han de fer ambicioses construccions amb les peces de Lego.

Els concursants hauran de demostrar diferents aptituds i no serà gens fàcil aconseguir-ho. Per exemple, es valorarà la creativitat, l'habilitat o l'enginy per a demostrar al jurat quin participant és millor i els que han de seguir en la competició.

Per tant, Atresmedia ja ha començat a promocionar la nova programació amb què espera seduir l'audiència aquestes properes setmanes. En la publicitat, que ja s'emet a través d'Antena 3, es pot veure Leal anunciant la posada en marxa del nou format televisiu.

El càsting del programa va començar al maig i ja està tot preparat perquè s'estreni. Al seu torn, el format ha estat tot un èxit a diferents països com Alemanya, França o Anglaterra des que es va emetre per primera vegada el 2017 a la cadena anglesa Channel 4.