Primer pla de Roberto Leal molt somrient

Roberto Leal sorprèn en compartir el secret de la seva filla Lola

Roberto Leal mostra el que fa la seva filla al seu temps lliure

El presentador de 'Pasapalabra' d'Antena 3 ens emociona per les xarxes socials. Quan va tornar el programa als platós d'Atresmedia, la direcció va considerar que el millor candidat per presentar-lo era Roberto Leal.

Així doncs, el periodista va començar el 2020 al concurs. Des de llavors, no hi ha hagut cap dia que el programa no hagi tingut grans moments. Cadascun ens ofereix un record molt especial.

Primer pla de Roberto Leal.
Roberto Leal és un dels millors presentadors de la cadena Atresmedia. | TVE

A finals de març, es va produir un comiat molt emotiu protagonitzat per un concursant, Jaime Conde. Després de 102 programes, el periodista li va dir adéu a un dels participants que més temps portava al plató perquè va perdre a la cadira blava.

Encara que no només han estat llàgrimes de tristesa, ja que el sevillà va tenir el gust de poder repartir el premi a un dels concursants el juliol passat. Deixant de banda les vergonyes, es va acostar al guanyador i li va fer una abraçada gegant, molt satisfet del que estava vivint.

Un pare prometedor amb la família

Com qualsevol ésser humà, Roberto Leal necessita descansar del programa de tant en tant per tornar amb les piles carregades. Va aprofitar el darrer pont pel dia del treballador per passar-ho en família: amb la seva dona, Sara Rubio, i els seus dos fills, Lola i Leo.

Com a aficionat a les xarxes socials, sempre està pendent de mostrar pinzellades de la vida personal als seus seguidors, ja que se sent agraït per tot el suport que rep.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal sempre comparteix els moments mes íntims per les xarxes.  | Cedida

Així mateix, fa més d'un mes, el presentador del programa d'Antena 3 va voler mostrar-nos l'habilitat que té la seva filla amb una de les seves obres. Amb només quatre anys, Lola va dedicar al seu pare un tendre dibuix. Era una il·lustració de l'extraterrestre ET al voltant de diversos elements que s'hi relacionen.

Entre ells, ens ha mostrat a través d'un vídeo tres naus espacials i un helicòpter, encara que aquest darrer l'ha confós amb un micròfon. Ningú no ha de descartar que, en un futur, Lola podria ser bona dibuixant quadres.

Ens ho mostra orgullós, ja que és com se sent en poder veure tots els petits avenços que han aconseguit els seus fills. Li encanta passar aquestes petites estones amb els fills i la dona, ja que la família que està construint és meravellosa.

Roberto Leal, proper i familiar

La faceta familiar és una característica que destaca el periodista, ja que sempre ha compartit els seus èxits amb els seus.

Aquesta setmana el presentador de 'Pasapalabra' ha estat nomenat fill predilecte per la Diputació de Sevilla. Aquell dia tan especial li acompanyaven la seva mare i la seva germana. Elles són les que han vist els petits passos que ha fet fins a arribar a ser un dels millors ambaixadors d'Andalusia.

Primer pla de Roberto Leal somrient molt feliç
El presentador sempre defensa el poble andalús.   | GTRES

«La gent de poble tenim una cosa que ens fa diferents, som especials. No tothom té la sort de ser de poble. No podem renegar de la nostra terra que va ser qui ens va donar les primeres oportunitats, ensenyaments i llibertats», ha dit Roberto Leal.

A més, ha volgut defensar el poble andalús perquè, des dels inicis, ha estat criticat per la seva manera de parlar. Gràcies a la seva magnífica professionalitat, sempre ha sabut respondre adequadament a les acusacions dels mitjans de comunicació.