Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un de blanc a l'edifici de la Generalitat

Roberto Leal sorprèn tots els seus seguidors amb un espectacular canvi físic

El presentador de TVE protagonitza la portada de 'Men's Health Espanña' després de patir una increïble transformació física
Roberto Leal abans i després de sometre's al repte 'Men's Health' | Men's Health

 

Dos mesos. És el temps que ha trigat Roberto Leal a esculpir uns marcats abdominals dels quals ara presumeix a la portada de 'Men's Health' després de sotmetre's a un repte proposat per la mateixa publicació i que es va comprometre a afrontar durant vuit setmanes.

Més prim, amb una figura més fibrada i uns pectorals i abdominals molt definits, el presentador d''OT 2017' ha deixat tothom bocabadat amb el seu increïble canvi, que la publicació ha definit com «El triomf de Roberto Leal».

 

 

«Dos mesos d'entrenament i alimentació sana i a mesura. Sí, es pot. Feliç pels resultats i per tot el que he après al costat de grans professionals», comentava el sevillà sobre el seu assoliment.

 

Un repte que l'ha canviat per complet

A través de les xarxes socials, el presentador ha estat compartint amb els seus seguidors aquests últims dos mesos en els quals no ha parat de fer esport i ara presumeix orgullós dels resultats. 

 

 

«Gràcies a tot l'equip i per descomptat, a aquest noi que somriu molt abrigat al meu costat. És Jordi Martínez, director de 'Men's Health España' i qui m'ha embolicat en aquesta bonica bogeria de dos mesos», escrivia al costat d'una imatge en el seu perfil d'Instagram i en la qual mostrava un petit avançament dels seus resultats.

 

 

Com no podia ser d'una altra forma, el perfil de Leal es va inundar de comentaris dels seus seguidors, que estaven totalment sorpresos. Especialment cridaner va ser el de Noemí Galera, directora de l'acadèmia d''Operación Triunfo', que no donava crèdit: «Perdona?», escrivia, afegint «'Cañón el Colorado!'».

Amb la seva nova figura, ara Roberto es prepara per acompanyar els 'triunfitos' i representants d'Espanya en Eurovisió, Amaia i Alfred, en el seu viatge a Lisboa per participar en el concurs musical i se centra en el seu proper projecte professional, el programa 'Bailando con las estrellas'.

Bertín Osborne i Frank Blanco no van superar el repte 'Men's Health' 

Cal destacar que el repte al que s'ha sotmès Roberto Leal també l'han intentat alguns altres presentadors del panorama televisiu actual. Ara bé, alguns han aconseguit més èxit que d'altres.

Portada de Frank Blanco per 'Men's Health' | Men's Health

 

És el cas de l'actual presentador de 'Zapeando', Frank Blanco, que el 2012 va acceptar el repte de perdre 16 quilos en cinc mesos i finalment va acabar posant amb una samarreta per a la portada de la revista. «Va ser una humiliació tremenda», es lamentava, reconeixent que «no havia aconseguit una tauleta per ratllar tomàquet».

El mateix cas va viure Bertín Osborne, qui ni tan sols va arribar a aparèixer en la portada de la revista. Pablo Motos, Jordi Cruz, Cristian Gálvez o Uri Sabat sí que van aconseguir el seu objectiu i, de la mateixa manera que fa ara Leal, van presumir dels resultats aconseguits en qüestió de poc temps.