Roberto Leal torna a dirigir un concurs musical a TVE

Després d’acabar l’última edició d’ ‘OT’, el presentador andalús estrena ‘La mejor canción jamás cantada’ de la mateixa cadena

Roberto Leal presenta un nou programa musical de TVE
Roberto Leal presenta un nou programa musical de TVE | TVE

Després d’acabar recentment l’última edició de ‘Operación Triunfo’, Roberto Leal torna a un plató de televisió. El presentador andalús dirigirà el nou programa musical de TVE, ‘La mejor canción jamás cantada’. Així ho ha explicat en l’entrevista a ‘ECOTEUVE’ on ha aprofitat per treure’s l’etiqueta de presentador de moda i afirmar que ell prefereix no considerar-se cap estrella i mantenir els peus a terra.

El currículum de Roberto és cada vegada més important, per la qual cosa ha rebut diversos reconeixements per la seva trajectòria. El més recent ha estat el que li ha fet el seu poble, Alcalá de Guadaíra, que li va dedicar el nom d’un carrer, i del qual el presentador se sent molt orgullós: «Aquestes coses se solen fer quan un ja no hi és, però estic content de poder viure-ho. Ja que me’l donen, que pugui passar per allí, fer-me una foto i penjar-la a Instagram».

El presentador també va aprofitar l’entrevista i la recent estrena del seu nou programa per descartar, almenys en un principi, que ell canti en algun programa, i per parlar dels seus gustos musicals, que segons Leal barregen estils i cantants de fa alguns anys i els actuals: «Jo sóc de Nino Bravo, de Raffaela Carrá... I després sóc molt comercial (Bisbal, Bustamante...). També m’agrada la 'copla' i alguna cançó sonarà durant el programa».

 

Competència amb el programa ‘Juego de Juegos’ d’Antena 3

Noemí Galera, Tony Aguilar i Roberto Leal
Noemí Galera, Tony Aguilar i Roberto Leal | TVE

 

‘La mejor canción jamás cantada’ haurà de competir en el mateix dia i horari amb el programa recentment estrenat d’Antena 3 i presentat per l’actriu Silvia Abril, ‘Juego de Juegos’. Roberto Leal és molt conscient d’això, i pronosticava èxit per tots dos demostrant la seva admiració cap a la dona d’Andreu Buenafuente: «Jo crec que serà un gran programa, el veuria si no estigués fent jo un altre en directe. Són ofertes completament diferents. Silvia és una crack i el que faci ho farà bé. Tant de bo puguem repartir-nos i que ens vagi bé als dos. No penso en això, en la competició».

Per altra banda, el sevillà reconeixia que tot i que alguns seguidors el poden veure encasellat sempre amb el mateix format de concurs en els seus programes, ell es troba a gust però que no descarta canvis en un futur: «Em trobo còmode allí, però estic obert a projectes que no tinguin res a veure amb tot això. Sí que és cert que ara no m’ho plantejo. A mi m’agrada la música i Gestmusic és la millor productora per fer un programa com aquest».

Molt agraït a ‘OT’

Al final de l’entrevista, Roberto també va reconèixer que el fet de dirigir Operación Triunfo li ha servit molt per aprendre a gestionar el directe dels programes i sobretot, a relativitzar els comentaris i les crítiques que es publiquen a les xarxes socials.

Roberto Leal amb alguns dels nominats d' 'OT' 2018
Roberto Leal amb alguns dels nominats d' 'OT' 2018 | TVE

«El primer any em va agafar per sorpresa, però el 90% dels comentaris eren positius. Vaig aprendre a no entrar en petits debats que després es magnifiquen. Twitter és això. És una eina útil i s’ha d’estar allí, però fa temps que van deixar d’afectar-me les coses negatives. Si em dius alguna cosa lletja a la cara, m’ofendrà més, però si ho veig en una pantalleta, la veritat és que m’és igual, sobretot, si no són crítiques constructives».


Comentaris

envia el comentari