Roberto Leal, el presentador de 'Pasapalabra'

Roberto Leal viu el moment més incòmode a 'Pasapalabra': «M'ha fet mal»

Els concursants havien d'endevinar la banda sonora d'una sèrie de televisió sense saber que part dels actors estaven al seu costat

Roberto Leal va viure un moment molt incòmode el passat divendres 17 d'octubre a 'Pasapalabra' quan, en una de les proves, els concursants havien d'endevinar la banda sonora d'una sèrie de televisió. Pablo i Luis havien d'encertar de quina sèrie audiovisual era la cançó que estava sonant per tal d'obtenir els segons de 'La Pista' per al 'rosco' final. Però el que no sabien era que tres dels actors originals estaven al seu costat com a convidats.

Els concursants no coneixen la sèrie 'Un paso adelante'

Beatriz Luengo, Yotuel Romero i Chiqui Fernández van formar part dels artistes de la sèrie 'Un paso adelante', que era precisament el que havien d'endevinar els concursants després d'escoltar la seva banda sonora. «Doncs mira que he vist sèries, però aquesta ha de ser antiga. No tinc ni idea», va dir Luis. «Em sona una miqueta al principi de 'Dragon Ball', però no sé si és aquesta. Crec que és 'Dragon Ball', si no m'equivoco», va dir Pablo.

Veient que cap dels dos anava per bon camí, Roberto Leal els va oferir una pista que molt fàcil que els podria ajudar: «Estudiants d'una escola d'arts escèniques que lluiten per l'èxit». Va ser llavors quan Luis va proposar 'Fama' i 'Un paso adelante', però es va decantar «pel menys obvi» i va triar la primera com a resposta. «No tinc ni idea, però com Luis ho ha dit, diré que és 'Un paso adelante', que ni l'he vist ni sé de què va», va manifestar posteriorment Pablo.

«Et diré una cosa, Pablo» va dir Roberto, després de la resposta del concursant. «Estàs quedant molt bé perquè en aquesta taula alguna cosa haurien de dir», va finalitzar entre rialles. «Hi ha tres persones aquí que vam estar allà (a la sèrie)», va aclarir després Chiqui Fernández. «Et recomano que la vegis quan arribis a casa».

La reacció de Beatriz Luengo

«Quan em pregunten i jo dic que 'Un paso adelante' és una de les sèries amb més èxit, venuda internacionalment... M'acaben de deixar fatal», va ser el torn de Beatriz Luengo. Després de les seves paraules, Pablo no va poder evitar mostrar-se avergonyit per no haver vist la sèrie: «M'enfonso aquí mateix. No ho sabia». «M'ha fet mal. Treu-me el punyal, Luis», va dir la cantant després de la resposta de Luis sobre que la sèrie és molt «antiga». 'Un paso adelante' es va emetre entre 2002 i 2005.