Rocío Carrasco en un plató de televisió

Rocío Carrasco explica el motiu de la seva absència a 'Sálvame': «No va ser decisió meva»

Rocío Carrasco ahir va tornar al plató de 'Sálvame' després de diverses setmanes sense ser-hi present

'Sálvame' començava l'estiu anunciant amb magnificència el gran fitxatge de Rocío Carrasco. La filla de Rocío Jurado venia de trencar el silenci a través de la seva sèrie documental i la gent la volia seguir escoltant per anar lligant caps. L'arribada de Rociíto al programa va ser tot un èxit i la gent va aprovar que tornés a la petita pantalla com a col·laboradora.

Però després de dues col·laboracions que es van allargar diverses hores, Carrasco va desaparèixer i ja no va tornar a treballar cap dimecres més per a fer la seva secció. El programa no va fer referència al fet que estigués absent i ella tampoc va parlar més de la seva feina al programa de Telecinco.

A principis d'aquesta setmana, 'Sálvame' va anunciar que ahir dimecres Rocío tornaria al programa per aclarir si existia un diari personal de la seva mare. No obstant això, també va dir per què havia estat absent durant diverses setmanes, sense que sabéssim res més de la seva nova feina televisiva.

Per aquest motiu, el primer que va fer va ser respondre a tots aquells que han estat afirmant que l'havien acomiadat de 'Sálvame'. Va aclarir que després de fer les seves primeres intervencions, els seus caps li van proposar fer una aturada i donar-li vacances. Unes vacances que ella no havia demanat perquè feia molt pocs dies que l'havien contractat, però que va acceptar per salut mental.

Aquest respir li ha servit per a descansar i ordenar les idees per a tornar amb més força. A més, va afirmar que feia dotze anys que no tenia forces per a anar-se'n de vacances i desconnectar i que ara, per primera vegada ho ha pogut fer.

[Tweet] 1430541737806778374 [/ tweet]

Pel que semblava, ahir era la tornada definitiva de Carrasco, però Carlota Corredera ho va voler matisar. L'arribada de la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco, que s'estrenarà a la tardor, impedirà que de moment participi regularment a 'Sálvame'. Però la seva idea és acabar ocupant la cadira que se li va donar al programa de Telecinco.

Tot i que l'absència de Rociíto s'ha justificat com unes vacances, sembla que tot es tractaria d'una jugada de la cadena i de la productora, que haurien decidit donar una pausa al públic i que no es cremés la presència de Carrasco abans de l'estrena de la sèrie documental.

Rocío Carrasco té comptes pendents

Rocío Carrasco no va poder confirmar la data en què s'estrenarà la seva nova docusèrie, 'En el nombre de Rocío', ja que segurament la cadena encara no té clar quan es programarà i deu estar esperant a conèixer l'oferta de la competència per a poder utilitzar Rociíto.

No obstant això, l'expectativa és molt gran, perquè la filla de la Jurado ja va advertir que en aquesta segona part dispararia a tota la seva família. I ja sabem que vol treure la màscara a tots aquells que, lluny de remar a favor seu, han jugat a invisivilitzar-la en els mitjans de comunicació.

Per aquest motiu, personatges com José Ortega Cano, Rosa Benito o Amador Mohedano pretenen treure pes als relats que es narraran, cosa que Rocío Carrasco els desaconsella pel gran volum d'informació i dades que es destaparan a la tardor. Una tardor que es planteja especialment calenta per totes les coses que es descobriran i que poden deixar la família molt malament.

Alhora, estem a l'espera de saber si aquesta serà l'única sèrie documental que s'estrenarà o si la productora d'Ana Rosa Quintana atacarà amb programes especials protagonitzats per Rocío Flores, la filla de Rocío Carrasco.