Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge

Rocío Carrasco assenyala la persona que li impedeix apropar-se als seus germans

Rocío Carrasco ha reaparegut i ha parlat sobre Gloria Camila i José Fernando

Rocío Carrasco ha tornat per la porta gran a Telecinco, on ha aprofitat per respondre a les últimes polèmiques familiars. Concretament, al tema relacionat amb les caixes que decidia enviar-li a Ortega Cano i als seus germans. 

Unes caixes que estaven plenes de pertinences de la família i que feia quinze anys que es trobaven guardades. La filla de 'la Més Gran' les trobava en posar-se a investigar entre les coses de la seva mare, ja que, segons ella, no s'havia atrevit a obrir-les fins aleshores.

«La meva mare ho guardava tot, no llençava res, no es desprenia de res», explicava amb llàgrimes als ulls. Així, descobria algunes fotos, dibuixos i capots que prometia enviar-ho directament als seus amos.

El duríssim menyspreu al qual s'ha hagut d'enfrontar Rociíto

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
Rocío Carrasco ha tornat a rendir homenatge a la seva mare | Arxiu

«Van cap al seu lloc per donar-les-hi», assegurava. Com, per exemple, uns retrats de quan els seus germans eren molt petits: «Li dono a ells que és de la seva infància i dels seus pares».

La dona de Fidel Albiac no dubtava ni un moment a fer-les arribar, encara que el que no esperava era el rebuig amb què es toparia.

Gloria Camila
Gloria Camila s'ha emocionat en descobrir els objectes que li ha enviat la seva germana | Telecinco

Igual que va passar amb els seus fills, Carrasco també fa anys que està allunyada de Gloria Camila i José Fernando, encara que assegura que els hi guarda molt d'afecte.

De fet, confessava que va ser gràcies a ella pel que la seva mare, Rocío Jurado, va poder adoptar els nens. I és que Rociíto signava els papers necessaris per dur a terme aquest tràmit. Tot i això, la realitat familiar que viuen actualment difereix molt de la d'aquella època, ja que des que morís 'la Més Gran' res ha tornat a ser el mateix.

Rocío Carrasco respon a Gloria Camila en directe

Gloria Camila porta molt de temps acusant la seva germana d'haver-se allunyat deliberadament. «Cada dia trucava menys, fins que un dia va deixar de fer-ho i així fins avui», confessava.

La jove assegura que ja no espera res, però que si en algun moment es donés lloc a aquesta trucada, ella està disposada a escoltar-la deixant de banda el fet que no tothom la recolzaria.

«El mateix que ha esperat la seva germana i no ha tingut, mans que no doneu què espereu. Han estat molt poc generosos amb Rocío Carrasco», acusaven la filla d'Ortega Cano. «L'han dit 'mala mare' i ara, què espereu?».

Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila i José Fernando no mantenen relació amb Rocío Carrasco | Instagram

Per part seva, Gloria assegura que empatitza amb la seva germana. «Jo empatitzo amb tothom», apuntava. «És més, espero una conversa per poder empatitzar fins i tot més», afegia sobre aquest cara a cara tan anhelat amb Rociíto.

I deixava clar que ella «no plora per pena. Jo ploro perquè quan veig els retrats de Nova York retrocedeixo al passat i ho recordo. Ploro pels records del passat».

«Vaig dir a continuació que em feia pena que la situació estigués així. Em fa molta pena la situació. Reconèixer coses que no coneixia i no tenir la comunicació per poder parlar-ho i recordar-ho juntes...», lamentava la noia.

Gloria Camila publica una foto amb Ortega Cano
Gloria Camila està molt unida al seu pare, Ortega Cano | GTRES

«Al final és la gran donant-los coses als petits que potser no recordem. Sempre m'està faltant aquesta part. Jo, personalment, no tinc problema a parlar amb ella, deixant de banda tots els altres», insistia.

Unes declaracions a les quals Carrasco ha acabat responent durant l'especial de 'Montealto', encara que ha evitat entrar directament al tema ha insinuat que hi ha un motiu pel qual no s'acosta als seus germans.

«És segur que m'hauria agradat que la cançó hagués sonat d'una altra manera. Però ha sonat amb la música que ha sonat i no em queda cap altra», ha defensat el seu punt de vista.

«Canviar la partitura depèn dels músics. És més complicat que tot això», afegia. Així, ha volgut deixar clar que «en aquesta banda de música n'hi ha molts més que toquen. Al final el mestre és el mateix i crec que ja amb això ho he dit tot».

D'aquesta manera, Rociíto assenyala directament Ortega Cano com a responsable del distanciament amb Gloria i José Fernando. Per tant, és una cosa que no està a la seva mà.