Rocío Carrasco al plató de Telecinco

Rociíto perd a una persona clau en el seu documental: «He pagat un preu molt car»

Rociíto ha vist que aquesta dona ha decidit no continuar participant en la segona part del seu docu-sèrie

La sèrie de Rociíto ha sigut una autèntica revolució al nostre país. Ha impactat conèixer el seu testimoni després de 20 anys en silenci. Aquest ha estat molt dur, perquè ha permès descobrir el calvari que va viure amb el seu ex, Antonio David.

La producció ha tingut èxit per la seva protagonista, però també per la feina de molts professionals. Entre aquests es troba una que ha decidit no ser-hi a la segona part d'aquella.

Ens estem referint a Ana Bernal, periodista malaguenya que ha estat, sense cap dubte, el millor descobriment de la docu-sèrie. I és que ella, desconeguda per al gran públic, ha estat la veu del seny i del coneixement sobre la violència de gènere.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nombrosos espectadors han aplaudit la seva presència i han lloat el que ens hagi donat a conèixer la realitat de l'esmentada xacra social. No obstant això, sembla que «es baixa del vaixell en aquest moment». D'aquesta manera, la mare de Rocío Flores perd a una de les seves grans aliades al plató.

Rociíto perd a Ana Bernal per a la continuació de la seva sèrie

Després del triomf de l'esmentada docu-sèrie, Telecinco i 'La Fábrica de la Tele' han acordat al costat de la seva protagonista continuar en aquesta. Així, a hores d'ara, s'està rodant la segona entrega, que portarà per títol: 'En el nombre de Rocío'. En l'esmentada, Carrasco parlarà sobre la relació amb els Mohedano i exposarà el que la seva mare escrivia sobre la família en un diari inèdit.

Com és d'imaginar, Carlota Corredera, la incisiva presentadora de la primera temporada, estarà al capdavant d'aquesta producció. I també s'esperava que l'estigués l'esmentada periodista i professora universitària. No obstant això, no serà així en aquest últim cas.

En el seu compte d'Instagram, és on Ana ha deixat de manifest que no continuarà. En concret, com han recollit diferents mitjans com 'La Vanguardia', ha explicat la seva decisió contestant a la pregunta d'un seguidor.

Un fan ha volgut saber si ella estaria en la pròxima entrega. La seva resposta ha estat molt clara: «No ho tinc previst. La nova temporada va sobre la família i la meva especialitat no és la premsa del cor».

De la mateixa manera, ha manifestat: «Estic pagant molt car per la temporada anterior i no em ve de gust repetir el mateix». I és que, encara que ha aconseguit nombrosos aplaudiments pel seu treball en la producció, també ha estat objectiu de ferotges crítiques.

Sí, alguns defensors de la família Flores han carregat amb duresa contra la malaguenya. I és que han inundat les xarxes socials insultant, fins i tot posant en dubte la seva professionalitat. És més, fins i tot han qüestionat que els premis que li han donat al llarg de la seva carrera són únicament fruit de la seva afinitat a algun partit polític.

Ella ha desmentit tots aquests rumors i ha continuat amb el seu treball, fonamentalment a favor de la dona i, sobretot, de les que pateixen violència de gènere.

Com no podia ser d'altra manera, la seva decisió de deslligar-se del documental no ha deixat indiferent. És més, s'ha convertit en tendència en xarxes socials. I molts són els espectadors que han lamentat la mateixa, encara que l'entenen.

Ana Bernal, la periodista que ha parlat sense embuts de la violència sobre les dones

Per a molta gent el testimoni de Rociíto ha estat una mentida o un xou, però la veritat és que ha permès posar sobre la taula una xacra social. Així, ha donat oportunitat a què es parli sense embuts sobre aquesta i a què es conegui més en profunditat.

Bernal ha estat una de les responsables que hagi estat així, ja que ens ha aportat coneixements al respecte. Ens ha permès des de saber els tipus de violència de gènere que hi ha fins a descobrir què és la violència vicària o la llum de gas. I això és d'agrair en pro de conèixer la realitat que pateixen diàriament moltíssimes dones.