Rocío Carrasco ho admet: pateix una malaltia des de fa anys

La filla de Rocío Jurado ha confessat que pateix síndrome ansiosa-depressiva i que va intentar suïcidar-se

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco ha confessat que pateix síndrome ansiosa-depressiva des del 2011 | CatalunyaDiari.cat

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha revelat moltes històries ocultes sobre la figura de Rocío Carrasco. De fet, Rocío ha sorprès a tothom quan ha decidit explicar un episodi que va viure l'estiu de 2019 i ha confessat que pateix síndrome ansiosa-depressiva des del 2011.

El demolidor informe mèdic de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ha posat sobre la taula un diagnòstic per corroborar que pateix síndrome ansiosa-depressiva i assegurar que està certificat per «diversos professionals, entre ells, el gabinet adscrit al tribunal de violència sobre la dona». L'exdona d'Antonio David Flores ha tret a la llum «un informe demolidor en el qual la seva conclusió, entre moltes altres, és aquest diagnòstic».

A més, la filla de Rocío Jurado ha revelat que durant tots aquests anys s'ha sentit anul·lada com a mare i dona. «No volia sortir de casa meva. No podia fer la meva vida normal i no volia tenir res a veure amb ningú».

Rocío Carrasco ha aixecat la veu perquè tot el país sàpiga com ha viscut aquests anys de polèmica. La filla de Rocío Jurado va tocar fons quan va veure que la seva filla, Rocío Flores, defensaria al seu pare a 'Gran Hermano VIP'. «Em van passar pel cap els últims 20 anys i tot el que podria passar, i més amb la meva filla en un plató defensant al seu pare», ha manifestat Carrasco.

Va intentar suïcidar-se el 5 d'agost de 2019

Sens dubte, el 5 d'agost de 2019, va ser un dels dies més negres per a Rocío Carrasco. «No veia a la meva filla des del 27 de juliol de 2012. No estava preparada, molt menys per veure el que defensaria. El que tenia clar és que no volia veure el que passaria. No volia tornar a sentir por ni vergonya. No volia seguir sentint-me qüestionada per tot el món. No volia seguir vivint en aquestes circumstàncies», ha confessat Carrasco. 

Així doncs, va prendre una decisió molt dràstica: «El 5 d'agost vaig decidir que no volia seguir vivint. Vaig determinar que no podria, que no volia tornar. Jo ja havia fet tot el possible perquè tot això cessés i vaig deixar-ho en mans de la justícia», assegurant que va intentar suïcidar-se. 

«Res ni ningú es mereixia el gust de treure'm del mig»

Poc després d'ingerir diverses pastilles, Fidel Albiac va entrar la seva habitació i va veure que Rocío no despertava i, per tant, la va portar a l'hospital. «No recordo res», confessa. Ara bé, quan va recuperar-se, va fer tot el possible per marxar ràpidament de l'hospital, ja que «hi havia algú de la premsa rondant per allà». Ara, Rocío es lamenta d'aquell trist episodi que va viure a Madrid.

L'informe mèdic del seu ingrés «va arribar a mans de l'altra part», ha revelat. Això va passar dies abans que Antonio David entrés a la casa de 'Gran Hermano VIP'. A més, Rocío Carrasco el va acusar de voler vendre aquesta informació en dues revistes, situació que finalment no es va donar. «Res ni ningú es mereixia el gust de treure'm del mig», ha sentenciat Rocío.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari