Rocío Carrasco posant seriosa

Rocío Carrasco, assenyalada a Telecinco: les persones que acaben de perdre la feina

Rocío Carrasco assisteix atònita a l'acomiadament dels seus defensors més grans de Telecinco

Rocío Carrasco i la seva docusèrie 'Rocío, contar la verdad ara seguir viva', va ser una de les grans apostes de la primavera passada a Telecinco.

El terratrèmol que va produir la sèrie sobre la vida de la filla de Rocío Jurado va provocar, entre altres coses, l'acomiadament d'Antonio David Flores. A més, s'hi va manifestar el clar assenyalament que va fer la protagonista de la producció a Rocío Flores, a qui va acusar de maltractar-la.

Muntatge de fotos Rocío Carrasco amb els seus companys de Sálvame.
Rocío Carrasco assisteix sorpresa al desmantellament de 'Sálvame'. | La Noticia Digital 

Durant l'emissió del documental, Rocío Carrasco va guanyar molts defensors. Entre altres, alguns membres de La Fábrica de la Tele, com la presentadora Carlota Corredera o el director de 'Sálvame Naranja', David Valldeperas.

El «malefici» que persegueix els amics de Rocío Carrasco

Van ser dos puntals claus de Rociíto quan més creixien les crítiques dels haters de la madrilenya per explicar tantes intimitats de la seva vida davant de tot Espanya.

Ara, aquests dos grans suports de Rocío Carrasco ja no són ben avinguts a la cadena de Fuencarral. Aquesta setmana s'han pres decisions molt contundents dins de la cúpula de Mediaset que afecten tres pesos pesants de 'Sálvame'.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Moment del comiat entre Jorge Javier i David Valldeperas a 'Sálvame'. | Mediaset 

Com ha sortit a la llum aquesta setmana, s'han produït canvis substancials dins de l'organigrama de La Fábrica de la Tele.

Tant David Valldeperas com Alberto Díaz han estat acomiadats i recol·locats en altres llocs dins de la productora, segons publicava 'Bluper' a mitja setmana.

Rocío Carrasco, assenyalada després dels últims acomiadaments de 'Sálvame'

A més, una altra fidel defensora de Rocío Carrasco, Carlota Corredera, ha vist que la seva presència a 'Sálvame' després de 14 anys com a directora i presentadora s'ha acabat.

La presentadora ja està immersa en un nou format que ha ideat ella mateixa, tal com ha comunicat la productora de Telecinco.

Per fer-ho, Corredera deixarà el seu lloc com a presentadora de 'Sálvame' per enfocar-se al 100 % en la creació del nou programa. Aquesta tarda, de fet, serà l'última vegada que apareixerà al capdavant de l'espai on va començar fent tasques de directora.

Carlota Corredera
Carlota Corredera no continuarà presentant cada tarda a Telecinco. | Mediaset 

Sens dubte, sembla que tothom que ha donat suport de forma contundent a Rocío Carrasco ja no té el lloc que esperava dins de la cadena. El «malefici» se n'ha apoderat.

No sabem com s'haurà pres Rociíto aquests canvis tan convulsos que afecten els seus dos millors amics a la cadena de Mediaset.

De moment, la tornada de Rocío Carrasco a Telecinco no sembla que arribi aviat, ja que no se sap res de l'estrena de 'En el nombre de Rocío'. Una continuació de la primera docusèrie que va ser anunciada per a la tardor passada i continua endarrerint-se.

Podrien arribar més acomiadaments a Telecinco

Segons revela 'La Razón' aquest divendres, això de 'Sálvame' «fa olor a renovació absoluta, a un canvi de cara per veure si aconsegueix remuntar l'audiència. Els directius estan molt disgustats amb el gir negatiu que pateix el programa, mai havia estat tan malament», expliquen diverses fonts al diari dirigit per Francisco Marhuenda.

Montaje de fotos de Alberto Díaz y David Valldeperas, los directores de 'Sálvame'
Alberto Díaz i David Valldeperas, els directors de 'Sálvame' que han estat acomiadats. | La Noticia Digital 

«Igual passa amb el 'Deluxe', que també tocaran molt aviat. Això és el que es comenta per aquí. Cauran més caps... Un altre que està sent qüestionat és Jorge Javier Vázquez, que està passant de ser estrella a l'estrellat», sentencien aquestes fonts.

Aquestes fonts apunten que «el públic li està donant l'esquena. Tant en la seva funció de teatre com a la televisió. No viu els seus millors moments professionals, això és molt clar».