Rocío Carrasco sobre els seus fills: «No em van donar l'oportunitat de viure això»

La filla de Rocío Jurado lamenta no haver comptat amb els seus fills en un dels dies més especials de la seva vida

Rocío Flores i el seu germà, David, van ser els protagonistes de l'enllaç entre Antonio David Flores i Olga Moreno. Tots dos es van implicar de ple en la cerimònia i fins i tot, una joveníssima Rocío els va dedicar unes precioses paraules als nuvis. «La nena va ser l'encarregada de portar a la núvia fins a l'altar, li feia moltíssima il·lusió. La petita Rocío, que sense poder contenir les llàgrimes, va llegir una emotiva carta que al costat del seu germà dedicava al seu pare i a Olga, a la qual estima amb bogeria» va ser la descripció que es va fer en el seu moment en la revista 'Lecturas'.

Així va ser com Rocío Carrasco va llegir en el documental el que es va publicar sobre l'enllaç. «David es va convertir en el petit nuvi de la cerimònia. Ha viscut les noces del seu pare com si fos la seva. David m'adora, sent passió per mi i estava desitjós que arribés aquest dia. Estava a l'altar amb el seu pare i també ha tingut el seu anell. 'Quan vaig arribar vaig besar primer a David i després a Antonio David, que no podia parar de plorar', recorda la núvia emocionada».

Rocío Carrasco: «No em van donar l'oportunitat que jo visqués això»

El 7 de setembre de 2016, Rocío Carrasco i Fidel Albiac contreien matrimoni. No obstant això, la seva celebració va ser molt diferent de la d'Antonio David i Olga Moreno. La filla de Rocío Jurado no va poder comptar amb la presència dels seus fills, una cosa que lamenta profundament i que la continua omplint de tristesa.

Per això, quan en el documental va llegir el que es va publicar sobre la boda del seu exmarit i el paper que van tenir els seus fills en aquest moment, Rocío va ser categòric en la seva opinió: «Em sembla fantàstic. Em sembla molt bé, l'única cosa que no em sembla tan bé és que no em van donar l'oportunitat que jo visqués això. És l'única cosa que et diré».

Tal com ella mateixa va relatar, en cap moment va posar cap impediment perquè els seus fills assistissin a la seva boda amb Fidel, com s'ha estat dient durant anys. Sobre si Rocío s'hagués imaginat viure un moment semblant al costat dels seus fills, la filla de Pedro Carrasco i Rocío Jurado el va tenir clar: «Jo m'ho hauria estalviat... però tampoc soc qui per a ficar-me en això, bé sí, perquè són els meus fills. Jo m'hauria estalviat molta parafernàlia per a les fotos» va opinar.

A Antonio David l'única cosa que li importava era guanyar diners amb la boda

L'exclusiva de la boda d'Antonio David Flores i Olga Moreno està plagada de fotos on Rocío i David Flores són els protagonistes. És aquest fet el que més ha molestat a Rocío Carrasco, que opina que l'única intenció del seu exmarit era guanyar diners a costa de la imatge dels seus propis fills, com ha estat fent des de fa anys.

«M'hauria estalviat el fet de posar a un nen de set anys a fer com que s'està casant amb la dona del seu pare. Però clar, així la foto val més. No importa el que hi ha darrere, no importa si perjudiques un nen, res. Si hi ha diners» explicava.

Si bé la sentència contra Rocío Flores li impedia acudir a la boda de la seva mare, no va anar així amb David Flores. Dies abans de l'enllaç de Rocío Carrasco i Fidel, el seu fill —que en aquells dies tenia 17 anys— havia d'estar passant l'estiu amb el seu pare. Al setembre, havia de tornar al costat de la seva mare, però Antonio David mai li va retornar, fent impossible que assistís a la boda: «No van deixar que arribés» va explicar Rocío.

«Era el que ell volia» recorda Rocío sobre les ganes que tenia David d'estar al costat d'ella i Fidel en tan assenyalat moment. Va ser llavors, quan va decidir demandar a Antonio David Flores per incomplir la custòdia compartida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari