Rocío Carrasco anuncia el cop final: «Tot en directe»

La filla de Rocío Jurado ha entrat en directe per telèfon per explicar la important decisió que hi ha pres

Ahir la docu-sèrie 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva' arribava a la meitat de la seva emissió, però això no seria notícia si no fos per la gran bomba que va deixar anar la mateixa protagonista. I és que ha sorprès a tothom, entrant per telèfon i amb la intenció de llançar dos importants missatges a Carlota Corredera i també als espectadors del programa. Primerament, ha subscrit les paraules del missatge que va enviar la setmana passada en què s'assegurava que es trobava bé i que estava intentant assimilar la repercussió mediàtica de tot el que s'està veient a la televisió. Però, tanmateix, ahir va fer un pas més.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rociíto va intervenir per telèfon per donar les gràcies als espectadors, a Carlota Corredera, i a tots els col·laboradors que han treballat en els darrers programes especials en què es comenta l'actualitat de tot el que va narrant en el seu relat. No obstant això, el plat fort ha arribat quan Carrasco ha anunciat la important decisió que ha pres en les últimes hores, i que dinamitarà completament el panorama televisiu.

La filla de Rocío Jurado va anunciar a la cadena la voluntat que es deixi d'emetre la docu-sèrie perquè hi hagi un temps real per assimilar tot el que està explicant. Recordem que en aquests dotze lliuraments, està narrant tota la seva vida i per tant, són moltes dades i que s'han d'assimilar en tot just els cinquanta minuts que dura cada part del documental. Al principi, aquest missatge s'ha entès com un pas enrere per part de Rocío, qui potser es veia desbordada per la situació.

Però res més lluny de la realitat, ja que Rocío Carrasco vol aturar la sèrie per fer un pas més. Aquesta ha acceptat la invitació del programa, que ja es va posar sobre la taula en el debat de la setmana passada, per participar en directe en un programa especial que s'emetrà el pròxim dimecres en 'prime time' a Telecinco.

De moment es desconeix el format del programa i si serà només una entrevista amb Carlota Corredera, o si també intervindran alguns col·laboradors que se sumessin a les preguntes que tothom li vol fer a la protagonista d'aquesta docu-sèrie. Això és, sense cap dubte, el gir final que vol fer la protagonista del programa i que de nou, la situarà en el focus més mediàtic.

Els motius que han portat a Rocío a seure's

Segurament quan es va plantejar la sèrie-documental, Carrasco no tenia pensat seure en un plató i, ni de bon tros, fer-ho en directe per a tot Espanya. Ara que ha vist que la gent se la creu i que té a tot el país de la seva banda, potser li ha servit per acceptar les pretensions de la cadena, la qual l'ha convençut perquè s'assegui en un plató, i concedeixi una entrevista en ple directe. I, d'aquesta manera, Rocío callarà moltes boques.

I és que quan es va anunciar la docu-sèrie, Antonio David la va acusar de no ser valent i d'escudar-se en un programa gravat perquè podia ser editat. No obstant això, ara aquest argument cau per terra, i Rocío perd la por a parlar sense tenir la possibilitat de controlar la situació. Per tant, veurem quins col·laboradors tria Telecinco per aquest especial, i també serà interessant saber les condicions que posarà la filla de la Jurado per sortir en directe parlant. Tot i això, l'aturada de la sèrie només serà per una setmana, i d'aquí a quinze dies tornarem a veure els episodis restants que encara queda per emetre.


Comentaris

envia el comentari