Rocío Carrasco

«Rocío Carrasco serà el pròxim cap de turc de Telecinco»

Un periodista conegut creu que el futur professional de Rocío Carrasco està a la corda fluixa

El nom de Rocío Carrasco ha tornat a ser tema de conversa aquesta setmana. El motiu principal és la victòria d'Antonio David Flores en la batalla judicial contra La Fàbrica de la Tele. El tertulià va demandar la productora per haver-lo acomiadat després de l'emissió de la seva sèrie documental.

El jutge ha dictaminat una indemnització a favor de l'exguàrdia civil de 80.000€. La setència culpa la cadena per haver «vulnerat el seu dret a l'honor» en l'acomiadament del treballador.

Aquests fets han tornat a situar Rocío Carrasco en boca de tots. De fet, un famós locutor de ràdiu creu que la tertuliana serà, molt aviat, el «cap de turc» de Telecinco. Es tracta de Federico Jiménez Losantos.

Federico Jiménez Losantos parla de la sentència

Com en altres programes, a 'Es la mañana de Federico' han volgut parlar del triomf judicial d'Antonio David. En concret, el presentador ha deixat anar les paraules següents: «Revela un judici paral·lel, un acomiadament improcedent i la intromissió dels polítics».

Precisament en aquest punt no ha dubtat a carregar contra un dels directors de 'Sálvame' i algunes de les figures clau de la productora. Ha atacat David Valldeperas per haver evitat que es parlés d'Ana Rosa durant el programa. La periodista que va prohibir comentar la sèrie de Rocío Carrasco

En aquest sentit, el locutor ha exposat: «Que potser ets l'amo de la cadena?».

«Una cadena amb problemes d'audiència per culpa vostra, perquè sou uns xulos. Estem parlant d'una sentència que afecta directament el programa. Els espectadors tenen dret a saber què ha passat».

Federico Jiménez Losantos opina sobre Rocío Carrasco

Per acabar d'enllaçar tots els fets, ha fer esment a Carrasco. En efecte, ha volgut deixar clar que, sota el seu punt de vista, té els dies comptats a Telecinco. Ho ha deixat anar tot dient que «serà el cap de turc, ja que és qui ha donat la cara».

A més, ha afegit: «No estava, ni està preparada per al docudrama».

Està convençut que la filla de la Jurado se l'emportarà doblada després de la sentència guanyada pel seu ex que ha volgut afegir una informació més. Ha exposat que Mediaset tenia intenció que la segona part de la seva sèrie s'emetés a la tardor. Però ara sembla que han canviat d'opinió.

En aquest punt, la col·laboradora Beatriz Cortázar ha volgut parlar tot replicant que «ja es parla més d'hivern que de tardor». La última notícia és que arribarà al gener. 

Aquí, Losantos ha decidit tornar a intervenir. Li ha pres la paraula i ha afegit que «no saben què fer amb la gravació, si és que està acabada; no saben si emetre-la perquè s'han quedat flipant».

Segons els membres del programa de ràdio, sembla que la productora i Telecinco s'estan fent enrere per més d'un motiu. El primer seria l'esmentat judici perdut amb Flores i, la resta, tindria a veure amb les demandes que els poden caure. De fet, la família Mohedano, sobre la qual tracta l'esmentada segona part, està disposada a prendre les mesures necessàries si cal. 

Sigui com sigui, de moment són tot rumors. Ni La Fàbrica de la Tele ni Mediaset s'han manifestat al respecte sobre el retard de 'En el nombre de Rocío'. Per sortir de dubtes, caldrà esperar.