Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco gela Telecinco: «No vull que pertanyi a la meva vida»

La filla de Rocío Jurado s'ha obert en canal una vegada més

El setè episodi de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' es va centrar en un dels moments més durs per a Rocío Carrasco. La filla de 'la més gran' revivia l'any 2004, quan a Rocío Jurado li van diagnosticar un càncer de pàncrees. Dos anys després, i després d'una llarga lluita, finalment l'artista moria. Va ser en aquest moment quan Rocío Carrasco es va adonar que tot al seu voltant havia canviat.

«La fi d'algú va donar pas al començament de molts», deia Rocío Carrasco en relació amb les aparicions televisives per part de la família Mohedano després de la mort de Jurado. I una d'aquestes aparicions va ser la d'Ortega Cano. El programa va rescatar el moment en què el destre es va enfrontar a Antonio David, acusant-lo de maltractar Rocío Carrasco, qui precisament va ser testimoni de l'evolució d'Ortega durant anys fins a arribar a una contundent conclusió.

«Li tenia molt d'afecte»

La relació entre Rocío Carrasco i Ortega Cano ha fet un gir de 180°. La filla de Rocío Jurado havia acceptat el torero com un membre més de la família, però a dia d'avui no existeix cap mena de relació entre tots dos. Què va ser el que va provocar el distanciament? La pròpia Rocío Carrasco ho va deixar ben clar en l'episodi emès aquest passat dimecres 14 d'abril.

El documental va rescatar les imatges de l'enfrontament que es va produir en un programa de televisió, quan Ortega Cano va entrar per telèfon i es va enfrontar en directe a Antonio David Flores. En aquell moment, el destre va qualificar de «maltractador» el malagueny i aquest es va defensar, assenyalant que hauria de demostrar-ho. «Li recordo que he estat vivint amb vostè i amb la seva dona un any i mig. Potser aquesta crida no l'hauria d'haver fet, vostè», deia Antonio David, etzibant el que va semblar clarament una amenaça.

Després de veure el vídeo, Rocío Carrasco comentava l'actitud que va demostrar Ortega Cano: «A José en aquell moment l'acolloneix. Ell parla de maltractament perquè ja sap coses que han passat, sobretot durant el meu embaràs», explica. «Jo li tenia molt i molt d'afecte», recordava Rocío, en referència als sentiments que li despertava el destre. I ho deia en passat, perquè ha estat conscient amb el pas dels anys del gran canvi d'actitud d'Ortega Cano.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco, sobre Ortega Cano: «No vull que pertanyi a la meva vida»

«Fixa't tu com és la vida i les voltes que dona. Ara són família», opinava Rocío Carrasco, conscient de la bona relació que hi ha en l'actualitat entre Ortega Cano i Antonio David Flores. El malagueny va aconseguir interposar-se en la família de Rocío Carrasco, fins al punt d'aconseguir que tots i cada un d'ells reneguessin de les seves paraules, alimentant la distància i l'aïllament de la filla de Rocío Jurado.

La redactora del programa li preguntava també a Rocío si ja no li té afecte a Ortega Cano i aquesta responia amb contundència: «No és que ja no li tingui afecte, és que no vull que pertanyi a la meva vida». Rocío té clar que la presència constant d'Antonio David Flores en el que era el seu nucli familiar ha dinamitat tota possibilitat d'acostament.

De la mateixa manera, va opinar sobre els sentiments que té cap als seus germans, Gloria Camila i José Fernando. D'ells, va dir que «els estimo molt», però no va entrar a valorar en detall les raons per les quals no h té cap mena de tracte. Sí que va voler aclarir que «segueix havent-hi una figura central al mig de totes les relacions que jo pugui tenir o deixar de tenir. Sempre hi ha aquesta persona al mig». Rocío Carrasco va explicar que la raó més important que li impedeix tenir un acostament amb els seus germans és que Antonio David Flores segueix tenint relació amb ells.