Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco haurà de passar pels jutjats: Una col·laboradora l’acaba de demandar

L’advocat d’una coneguda col·laboradora de televisió ha emès un comunicat en el qual anuncia les mesures que es prendran en les pròximes hores

En els últims episodis de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' vam conèixer a nous personatges que la mateixa Rocío Carrasco ficava dins del relat per a explicar el difícil que va ser el divorci amb Antonio David Flores. Concretament, la protagonista de la docu-sèrie va fer esment a l'aparició de l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez, un lletrat del tot polèmic i que ha estat notícia per haver protagonitzat o causat situacions rocambolesques i que ja formen part de la història d'aquest país.

No obstant això, a Carrasco li creixen els nans amb un personatge secundari del seu relat i que a penes va nomenar, però que ha estat suficient perquè aquesta vulgui donar la cara i desvincular-se de qualsevol mena de participació en les jugades judicials que va emprendre Rodríguez Menéndez quan treballava per a Antonio David Flores. Concretament, la protagonista de la docu-sèrie va fer referència a la model i televisiva Nuria Bermúdez, que en el moment de la separació de Rocío amb Antonio David, aquesta tenia un vincle molt directe amb l'advocat que defensava a Flores.

Tant és així, que ahir Rocío Carrasco va contar que Nuria Bermúdez es va posar en contacte amb ella per a dir-li que tenia en el seu poder una informació crucial i que si la hi proporcionava, l'ajudaria molt a favor seu davant el complicat divorci amb l'exguàrdia civil. La mateixa Rocío va afirmar ahir que no es va creure res del que li va dir Bermúdez en aquesta presumpta trucada, i va entendre que es tractava d'un parany que li volien posar i que va desestimar quedar amb la model, considerant que es tractava d'una catxa.


Ara Bermúdez, que segurament va estar seguint la docu-sèrie, ha volgut defensar-se a través del seu lletrat, que ha volgut posar els punts sobre les is. La revista Semana ha tingut accés al comunicat que ha emès l'advocat de Nuria i que ve a relatar la versió de la seva clienta.

El lletrat afirma que la seva clienta no coneix personalment ni ha tractat mai amb Rocío Carrasco. Deixant molt clar que el testimoniatge de la filla de Rocío Jurado estaria totalment esbiaixat i estaria faltant a la veritat. Davant això, l'equip jurídic de Nuria Bermúdez ha anunciat que emprendrà mesures legals contra la protagonista de la docu-sèrie, considerant que ha faltat a la veritat i que a més, amb les seves paraules està perjudicant la imatge pública i l'honor de la seva representada.

Així estava muntada la trama segons Carrasco

Sabent que ara Nuria Bermúdez vol interposar mesures legals, farà falta veure quines proves poden aportar les dues parts i que serviran també perquè els espectadors coneguem la realitat i que res de tot això quedi sobre paper mullat. Tanmateix, el relat d'ahir de Rocío Carrasco semblava convincent i el recordava i narrava amb tota mena de detalls.

El que va dir la protagonista de la docu-sèrie va ser que quan va entrar en escena Rodríguez Menéndez, Nuria Bermúdez va jugar un paper clau i que consistia a parar un parany a ella mateixa i a la seva nova parella, Fidel Albiac. Rocío va contar que Bermúdez volia quedar amb ells per a proporcionals unes informacions bomba sobre Antonio David, que no es podien donar a través del telèfon ni tampoc comptant amb qualsevol altre sistema d'enviament d'informacions.

La presumpta jugada era ordir una trobada entre Bermúdez, Carrasco i el seu nòvio Fidel Albiac. Una vegada estiguessin els tres en un mateix lloc, volien esborrar la imatge de Rocío i deixar solament en l'enquadrament a Fidel i Nuria, donant a entendre que entre ells existia alguna cosa i que de nou, danyava la imatge pública de Rocío Carrasco i que ja es trobava molt tocada pel fort divorci que estava protagonitzant amb Antonio David i que va ser seguit per tots els mitjans de comunicació del país.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.