Rocío Carrasco destapa a Antonio David: «Va vendre el seu fill»

La protagonista de la docu-sèrie ha revelat una jugada d'Antonio David que diu molt poc d'ell

Molta gent no creia que la docu-sèrie 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' tingués material suficient per a captar l'atenció dels espectadors durant els dotze lliuraments que hi ha ja gravats i pactats entre Rocío Carrasco i Telecinco. Ara estem veient que ens equivocàvem, i que els titulars continuen retratant a Antonio David Flores fins a límits insospitables, avui fins i tot tornant a quedar en dubte el seu paper com a pare i que durant molts anys ha intentat salvaguardar en televisió, mostrant-se com un pare exemplar.

Fins i tot, Flores va arribar a ser premiat per una associació de pares que el va elegir com a pare exemplar, cosa que ara sona de broma i no és més que la pròpia caricatura de tot el que estem descobrint de l'ex col·laborador de 'Sálvame'. Rocío Carrasco ha detallat algunes dades més sobre la vinculació del seu ex amb els mitjans de comunicació i com ha fet molts milers d'euros a canvi d'acabar amb la seva vida, un extrem que l'ha definit així la pròpia protagonista de la docu-sèrie.

Segons Rocío Carrasco, Antonio David va ser sorprès en una actitud molt comprometedora dins d'un cotxe pels periodistes gràfics d'una revista i que tenien la intenció de publicar aquestes imatges. Davant d'això, el protagonista de les fotos va voler frenar la publicació i per fer-ho dur a terme una jugada maquiavèl·lica i que sense cap mena de dubte, posa entredit el seu paper de pare modèlic. El col·laborador va intentar frenar les fotos fent un intercanvi de cromos: oferint a les dues revistes que anaven a treure les seves fotos comprometedores un material exclusiu i que sabien que no podrien rebutjar.

A una de les revistes, Flores els va oferir unes fotos jugant amb el seu fill demostrant el bon pare que era. A l'altra publicació, els va concedir una extensa entrevista en què parlava sense cap tipus de pudor sobre les malalties del seu fill, fent una cronografia des que va néixer fins al moment en què es va realitzar aquesta intervenció. Rocío afirma que ella mai hauria venut als seus fills i molt menys, parlant sobre una cosa tan íntima com una malaltia.

En aquest cas, Antonio David ho té molt difícil per intentar amagar aquest truc, ja que les fotos i l'entrevista estan publicades i és tan fàcil com preguntar a les revistes si aquestes publicacions es van fer ocultant aquesta informació comprometedora sobre l'extertulià de 'Sálvame' .

Així ho va intentar justificar

A la tornada del vídeo, Carlota Corredera ha explicat que quan van sortir aquestes portades amb els seus fills Antonio David va intentar fer creure a diverses persones que aquesta jugada es tractava d'un xantatge a què havia estat sotmès, una versió que el situa en el lloc de la víctima, però que pel que sembla, no convenç per res als seus companys de professió. I és que costa molt de creure que després de tot el que s'ha conegut sobre el col·laborador, es deixés acoquinar per unes fotos i que es deixés dominar pels directors d'un parell de revistes.

L'onzè episodi de la docu-sèrie ha deixat el llistó molt alt i la setmana que tocarà veure l'última entrega gravada de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', però atenció, perquè moltes fonts afirmen que Carrasco estaria tancant ja un acord amb Telecinco per buscar la seva continuïtat a la cadena amb projectes vinculats a la docu-sèrie, però també, per tornar a entrar al mercat laboral com a presentadora i col·laboradora, el seu veritable ofici i que ha exercit durant molts anys abans que Antonio David comencés a difamar i a anul·lar-la públicament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari