YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Encara no s'ha emès el documental i ja s'ha detectat la 'trampa' de Rocío Carrasco

Tot i que encara no s'ha emès la primera part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, i ja hi ha un detall que ha cridat l'atenció de l'audiència

Primer pla de Rocío Carrasco
Aquest diumenge s'estrena el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' | Cedida

L'espera està sent molt angoixant i les hores passen molt lentes. Tots els seguidors de la premsa rosa han cancel·lat tots els plans que tenien per al diumenge i solament volen que arribi el moment en el qual s'iniciï l'emissió dels dos primers capítols de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. 

Tot i que de moment encara no sabem tot el que explicarà la filla de Rocío Jurado, sí que existeixen pistes que ens fan creure que estem davant de la caiguda del mite de moltes de les notícies i rumors que han ocorregut al voltant d'ella i de qui era el seu marit, Antonio David Flores.

De moment l'única cosa que s'ha pogut veure són uns petits fragments i que ha emès 'Sálvame' amb la intenció d'enganxar a l'audiència perquè el diumenge no parpellegin ni en un sol segon. Doncs bé, dins d'un d'aquests avanços hi ha alguns espectadors que s'han adonat d'una acció estranya i que posaria, de nou, en dubte el testimoniatge i les vivències que narrarà Rocío a partir d'aquest diumenge.

La redactora del documental i que s'encarrega d'entrevistar a Rocío, li pregunta en un moment donat per les dates en les quals va veure per última vegada als seus dos fills. Aquesta, després d'una pausa dramàtica, es disposa a revelar les dues dates exactes i que segons sembla, corresponen amb els dies en què es va creuar amb els seus dos fills per última vegada.

La veritat és que aquesta surt amb una certa gràcia d'aquesta pregunta i és capaç de situar els dos dies en el calendari, però la veritat, és que un moviment que fa durant la seva resposta, ha posat el crit en el cel. Un usuari ha decidit treure una captura de pantalla de la resposta de Rocío en la qual se la  veu baixant la mirada i deixant de mirar a càmera, una pràctica que controla molt, a causa del seu treball en el mitjà, tant com col·laboradora i també com a presentadora.

Carrasco baixa la mirada just abans de respondre i es mira la mà de manera molt dissimulada. Una mirada que pot passar desapercebuda, però que si la detenim pot donar-nos moltes pistes del que podria estar fent. Sembla que la protagonista està llegint les dates, que se les podria haver apuntat a la mà per si les dates li ballaven a l'hora de respondre-li.

L'audiència està molt dividida

L'audiència es divideix entre els qui consideren que està actuant i que porta les preguntes més que preparades, uns altres creuen que va a pit descobert i que tracta de respondre a tot el que li pregunten des de la màxima veritat possible. 'Sálvame' ho té clar, i els responsables de la sèrie documental afirmen que amb les dades que donarà el seu protagonista faran canviar la indústria de la premsa rosa i que cauran moltes caretes.

De fet, en aquesta mateixa línia s'ha manifestat Jorge Javier Vázquez, que ha dit que a partir del diumenge a la nit, apareixeran les vergonyes de molts col·laboradors que durant anys han fet costat a Antonio David Flores de manera incondicional i que ara, quedaran en evidència davant l'audiència quan descobreixin que les veritats absolutes no existeixen.

I que potser, hi ha persones que han contribuït perquè el col·laborador sortís indemne de moltes situacions i que per contra, la filla de Rocío Jurado hagi quedat en evidència en alguns moments que potser no ho mereixia. Sigui com sigui, el diumenge s'obre un nou meló i que promet quedar-se en les nostres vides durant molts mesos. De moment, el que ja sabem és que la sèrie tindrà almenys un total de dotze lliuraments.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari